The Hunger’ın Cool Hali

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Hunger’ın Cool Hali

the Hunger, Gayrettepe, Caddebostan, Ataköy Galleria AVM, Atakent ArenaPark AVM, Bodrum Midtown AVM. ve Bahçeşehir Akbatı AVM., şubeleri ile size daha da yakın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2013

Belli ki bu lezzetler the Hunger’a ait!

the Hunger’ın cool hali… Belli ki bu lezzetler the Hunger’a ait. Eveeet bazı yerler vardır. Tartışılmaz, paylaşılır. the Hunger’da bunlardan en ayrıcalıklısı. The Hunger’ın sımsıcak havası bu kış aylarında sizin vazgeçilmeziniz oluyor. Tabii lezzetleri ve sunumları da bir o kadar tutku dolu.

the Hunger’da; sabahın neşesi kahvaltısı, ekmeğine sığmayan lezzetli sandviçleri, the Hunger mönüsünü şenlendiren, Thai Usulü Karabiberli Bonfile, Cafe de Paris Soslu Antrikot, Newyork Steak, yeşillikler içinde salatanın dayanılmaz cazibesi, şahane burgerler, ev yapımı nefis makarnalar, sımsıkı sarılmış wrap’ler ve dolu dolu mönüsü bambaşka…

the Hunger, Gayrettepe, Caddebostan, Ataköy Galleria AVM, Atakent ArenaPark AVM, Bodrum Midtown AVM. ve Bahçeşehir Akbatı AVM., şubeleri ile size daha da yakın.

Üstelik; sabah kahvaltınızdan, gece saat 01:30’a kadar hizmetinizde…

www.thehunger.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT