The Marmara Otelleri Yılın Özel Gecesine Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Marmara Otelleri Yılın Özel Gecesine Hazır

The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya’da yılbaşı heyecan ve coşkusunu kusursuz bir hizmet anlayışı, zengin menü seçenekleri ve kaliteli programları ile kutlamaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2012

İster İstanbul’un kalbinde, isterse Bodrum’un eşsiz manzaraları eşliğinde... 2013’ü unutulmaz bir gece ile karşılamanız için The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya’da zengin menü seçenekleri ve nitelikli programlar sunuyor. The Marmara Taksim sizi İstanbul eğlence hayatının göbeğinde çikolata tadında bir geceye, The Marmara Pera ise retro bir gece yaşamaya davet ediyor.

The Marmara Bodrum, The Marmara Antalya ve The Marmara Şişli de yılbaşı özel menü ve programları ile dikkat çekiyor.

The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya’da yılbaşı heyecan ve coşkusunu kusursuz bir hizmet anlayışı, zengin menü seçenekleri ve kaliteli programları ile kutlamaya hazırlanıyor. Yeni yılı nasıl karşılamak istiyorsunuz; romantik bir yemek masasında mı, gecenin dinamizmini yaşayacağınız eğlenceli bir barda mı, eşsiz bir manzaraya karşı mı?

The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Antalya, The Marmara Şişli ve The Marmara Bodrum’da hayallerinize uygun bir program bulacaksınız.

İstanbul’un orta yerinde yılbaşı, The Marmara Taksim’de yaşanacak
The Marmara Taksim misafirlerini, Chocolate Shop’ta özel çikolatalar ve çikolata sepetleri ile karşılayacak. Otelde yılbaşı için konaklama paketi kişi başı 308 euro. Konaklama paketine Tuti Restaurant’ta yeni yıl karşılama yemeği ve yeni yılın ilk brunchı dahildir.

Sadece Tuti Restaurant’taki yılbaşı yemeğine katılmak isteyen misafirlerimiz 150 TL karşılığında bir kadeh Yaşasın köpüklü şarabının da yer aldığı menüyü deneyimleyecekler.

The Marmara Pera’da “retro” bir program
The Marmara Pera yeni yılı, 80’ler ve 90’ların yaşatılacağı retro bir gece ile karşılayacak. İstanbul’da eğlencenin kalbinin attığı bölgelerin başında gelen Beyoğlu ve Asmalımescit’e sadece birkaç dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera’da birbirinden leziz menüler sunulacak. Gecenin kişi başı fiyatı masa düzeninde 140 TL, ayakta 70 TL. Konaklamalı paketin fiyatı ise 220 euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

The Marmara Antalya’da eksiksiz bir yılbaşı paketi misafirlerini bekliyor
The Marmara Antalya, yeni yılı Akdeniz ikliminde karşılamak isteyenler için konfor, lezzet ve eğlence dolu bir paket sunuyor. Konaklamalı programda özel indirimlerin uygulandığı The Marmara Antalya’da canlı müzik, gala yemeği, oryantal gösteri gibi renkli etkinlikler de var. Yılbaşı eğlencesi mekanda sekiz kişilik orkestranın eşlik edeceği solist Eda ve solist Sertan ile başlayacak. Murat Tekyıldız geceye sekiz kişilik orkestra ve iki vokal ile katılacak. Gece için tek kişilik ücret 225 TL olarak belirlendi. Yılbaşı nedeniyle otelde 3 gece konaklama için yüzde 20, iki gece konaklama için yüzde 15 indirim uygulanıyor.Konaklamasız yılbaşı programını tercih edecekler 165 TL karşılığında unutulmaz bir eğlence yaşayacaklar.

Lezzetli bir gece için The Marmara Şişli
1950’lerin çizgileri modernize edilerek oluşturulan etkileyici konseptiyle misafirlerine keyfili anlar sunan The Marmara Şişli de, her zevke hitap eden menüsü ile yılbaşına hazır. The Marmara Şişli’de yılbaşı paketinin kişi başı fiyatı 95 TL. Konaklamalı paket fiyatı ise 299 euro.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT