The Marmara Pera'da Ege Yemekleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Marmara Pera'da Ege Yemekleri

The Marmara Pera, Ege yöresine ait otları ve zeytinyağlı Ege yemeklerini Cafe Marmara’nın usta şeflerinin yorumuyla sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 9, 2012

29.03.2012

The Marmara Pera'da Ege Yemeklerine Pera Ruhu

Her ay hazırladığı özel mönülerle dikkat çeken Marmara Cafe, 9-20 Nisan tarihleri arasında düzenlediği “Ege Yemekleri Haftası”yla baharı karşılıyor. The Marmara Pera, Ege yöresine ait otları ve zeytinyağlı Ege yemeklerini Cafe Marmara’nın usta şeflerinin yorumuyla sunuyor.

Kendine has yemek kültürü ve çeşitli otların kullanıldığı yemeklerden oluşan mutfağıyla lezzet tutkunlarının vazgeçilmez duraklarından biridir Ege Bölgesi. The Marmara Pera ülkemizin en hafif ve lezzetli mutfaklarından biri olan Ege mutfağını lezzet tutkunlarının ayağına getiriyor. ‘Ege Yemekleri Haftası’ hafif lezzetleriyle öne çıkan Ege mutfağını The Marmara Pera’nın usta şeflerinin yorumuyla sunuyor.

Ege yemekleri mönüsünde 15-30 TL arasında değişen fiyatlarla körpe bahçe yeşillikleri ve organik zeytinyağı ile vişneli kabak çiçeği dolması, ev yapımı domates sos ve tava yoğurdu ile ege otları kavurması sunuluyor. Mönüde yer alan diğer lezzetler arasında ise; tarhanalı, nohutlu yuvarlama, arapsaçı otu ile pişirilmiş kuzu etli arapsaçı yahnisi ve sebzeli keşkek pilavı ve gevrek taze bahçe yeşillikleri eşliğinde ızgara kuzu çöp şiş bulunuyor.

The Marmara Pera 9- 20 Nisan tarihleri arasında Ege’ye seyahat edemeyen ama bu eşsiz lezzetlerin tadına varmak isteyen tüm lezzet tutkunlarını bekliyor.

The Marmara Pera Tel: 0 212 251 46 46

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT