The Marmara Şişli’den Yılbaşı Programı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Marmara Şişli’den Yılbaşı Programı

1950’li yılların Amerika’sını ana tema alarak dizayn edilen The Marmara Şişli yılbaşı için birbirinden cazip alternatifler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2011

26.12.2011

1950’li yılların Amerika’sını ana tema alarak dizayn edilen The Marmara Şişli yılbaşı için birbirinden cazip alternatifler sunuyor.

1950’lerin çizgileri modernize edilerek oluşturulan etkileyici konseptiyle misafirlerine keyifli anlar sunan The Marmara Şişli, her zevke hitap eden yılbaşı seçenekleri ve konaklama paketleri sunuyor. Konaklama paketinde dileyen misafirler Trio Tayf’la canlı müzik eşliğinde usta şeflerin hazırladığı yılbaşı yemeğinin keyfine varırken gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansıyla eğlenceye devam edecekler. Dileyen misafirler ise canlı müzik ve DJ performansıyla renklenen yılbaşı partisinin dahil olduğu konaklama paketlerini seçebilecekler.

The Marmara Şişli’nin sunduğu özel yılbaşı alternatifleri söyle; Trio Tayf’ın canlı müziği ve DJ performansın yer alacağı yılbaşı partisi , yılbaşı yemeği ve yeniyılın ilk günü brunch’ın dahil olduğu konaklama paketi tek kişi için 133 Euro çift kişi için 203 Euro. Canlı müzik ve DJ performans ile renklenen yılbaşı partisinin dahil olduğu konaklama paketi kahvaltı dahil tek kişi için 115 Euro çift kişi için165 Euro. Canlı müzik eşliğinde sadece yılbaşı yemeğine katılmak isteyen misafirler için gala yemegi 58 Euro, sadece yılbaşı partisine katılmak isteyen misafirler ise 40 Euro ödeyerek The Marmara Şişli farkıyla yeniyıla merhaba diyecekler. Yılbaşında The Marmara Şişli’de yanlızca konaklamak isteyen misafirler için yeniyılın ilk günü brunch dahil konaklama paketi ise tek kişi için 75 Euro çift kişi için 85 Euro.

Tüm girişlerde limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içeceğin dahil olduğu paketlerde fiyata KDV ve yılbaşının ilk günü brunch servisi dahildir.

Birbirinden Eşsiz Lezzetlerle Yılbaşı 2012 Gala Yemeği

Başlangıç olarak Türk meze tabağı, beyaz Peynir, tahinli patlıcan salata, fava, humus,cevizli kabak ,antep ezmesi,ara sıcak olarak paçanga böreği,harrissa soslu mücver,ana yemek olarak Kestaneli , balkabağı püresi ile portakal soslu hindi konfit tatlı olarak ise çikolata şelalesi gecenin sonunda ise közlenmiş domates çorbası sunuluyor.

1950’lerin Amerikasını tema alarak tasarlanan The Marmara Şişli o yıllara özgü mobilyalardan aksesuara, vitrifiye malzemelerine kadar pek çok detayda farklı bir konaklama ve yılbaşı deneyimi yaşatıyor.

Adres: Ortaklar Cad. No: 30 Mecidiyeköy 34384 İstanbul
Telefon: 0212 370 94 00
Web: www.themarmarahotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT