The Ritz-Carlton İstanbul Noel Yemegi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Ritz-Carlton İstanbul Noel Yemegi

Noel’e özgü lezzetler ve Bayan müzisyen grubu “Orka Strings Quartet” eşliğinde Noel ruhunu yansıtacak müzikler Çintemani Restaurant’da

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 16, 2013

Noel yemeği için aileyi biraraya getirmenin tam zamanı!

Noel’e özgü lezzetler ve Bayan müzisyen grubu “Orka Strings Quartet” eşliğinde Noel ruhunu yansıtacak müzikler Çintemani Restaurant’da

24 Aralık tarihinde Noel’in vazgeçilmezi Hindi başta olmak üzere birbirinden leziz 4 aşamalı yemekten oluşan bir ziyafet misafirleri bekliyor. Fransız Şef Andre Piednoir tarafından hazırlanan Noel Menüsüne Keman, viyola ve viyolonsel çalan “Orka Strings Quartet” müzik dörtlüsü eşlik edecek.

Menüde misafirlere başlangıç olarak “kaz ciğeri carpaccio” ardından yaban mantarlı ve yengeç etli “risotto”, ana yemek olarak “kabak tart ve kestane yahnisi ile servis edilecek “Fırınlanmış Hindi Göğsü” ve tatlı olarak “Çikolatalı Pralin” afiyetle yenilecek.

Noel Yemeği kişi başı 200 TL (KDV Dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT