The Roof At The Ritz-Carlton, Istanbul Brunch’ı Misafirlerini Bekliyor

The Roof At The Ritz-Carlton, Istanbul Brunch’ı Misafirlerini Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Roof At The Ritz-Carlton, Istanbul Brunch’ı Misafirlerini Bekliyor

Etkileyici lokasyonu, samimi misafirperverliği ve canlı müzik performanslarıyla The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul brunch saatlerini unutulmaz anlara dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 2, 2022

Şehrin en güzel manzarasına ev sahipliği yapan The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, terasında misafirlerine muhteşem bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Seçkin ve modern bir restoran & bar konseptiyle The Ritz-Carlton, Istanbul çatısı altında yer alan The Roof, görkemli terasında misafirlerine sunduğu brunch konsepti 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Etkileyici lokasyonu, samimi misafirperverliği ve canlı müzik performanslarıyla The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul brunch saatlerini unutulmaz anlara dönüştürüyor.

İstanbul’un en güzel izlendiği lokasyonda eşsiz manzaraya karşı brunch yapmak isteyen misafirleri Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin hazırladığı zengin bir seçki bekliyor. Pek çok lezzetin hem göze hem damağa hitap ettiği brunch’ta birbirinden farklı ev yapımı malzemelerle donatılmış şarküteri lezzetleri, fırından yeni çıkmış kruvasanlar, farklı ekmek ve pide çeşitleri, taze deniz ürünleri, Türk ve Akdeniz mutfaklarından seçme tatlar yer alıyor. Açık büfe olarak servis edilen brunch, 5 istasyondan oluşuyor. Izgara istasyonu, kabuklu deniz mahsülleri, soğuk istasyonları (cold cut, smoked fish, peynir), tatlı istasyonu, salata ve meze büfesi bulunuyor. Kahvaltı klasiklerinin de unutulmadığı bu lezzet deneyimine, organik ‘mocktail’ler, smoothiler ve zengin içecek menüsü eşlik ediyor.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon: 0212 334 4188

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT