The Spa Annelere Sağlıklı ve Zinde Bir Yaşamın Sırlarını Sunuyor

The Spa Annelere Sağlıklı ve Zinde Bir Yaşamın Sırlarını Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Spa Annelere Sağlıklı ve Zinde Bir Yaşamın Sırlarını Sunuyor

DNAFit Wellness Programı, gen analizinden hareketle ideal beslenme ihtiyacını ve fitness profilini kişiye özel bir yaklaşımla sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2018

Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa Anneler Günü’ne özel ayrıcalıklı bir program hazırladı. DNAFit Wellness Programı, gen analizinden hareketle ideal beslenme ihtiyacını ve fitness profilini kişiye özel bir yaklaşımla sunuyor.

Misafirlerine şehrin merkezinde özel bir deneyim yaşatan The Spa, annelere özel hazırladığı üyelik paketleri ile, ayrıcalıklı bir hediye vaat ediyor. Bütünsel sağlığa ve zinde kalmaya yönelik tasarlanan üyelik paketlerinde, DNA analizi yapılarak kişiye özel fitness ve beslenme önerileri sunuluyor.

DNAFit kişiye özel, kolayca uygulanan bir test ile, annelerin bireysel spor ve fitness profilini, ideal beslenme ihtiyacını ve diyet yaklaşımını genetik bilimine dayanarak belirliyor. Test sonucuna göre, DNAFit beslenme uzmanı ve Four Seasons ekibi ile birlikte kişiye özel spor ve beslenme programı hazırlanıyor.

Mayıs ayından itibaren The Spa üyelik paketlerinde yer alacak DNAFit Wellness Paketinin içinde buhar, kapalı havuz, açık havuz, fitness kullanımı ve sauna da yer alıyor.

Annelerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmak isteyenler için, ayrıca The SPA’nın birbirinden rahatlatıcı ve yenileyici bakımlarını içeren hediye sertifikaları Four Seasons şıklığında sunuluyor. Bu güne özel avantajlı fiyatlarla sunulan bakımlar ve dünyaca ünlü spa markalarından seçilecek ürünler, anneleri şımartmak ve keyifli bir zaman hediye etmek için tasarlanmış.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT