The St. Regis Brasserie’den “Kase” Dolusu Yeni Lezzetler

The St. Regis Brasserie’den “Kase” Dolusu Yeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The St. Regis Brasserie’den “Kase” Dolusu Yeni Lezzetler

Lezzet tutkunlarını kişiselleştirilmiş yeniliklerle şaşırtmaya devam eden Nişantaşı'nın favori durağı The St. Regis Brasserie, farklı yemek menüleriyle misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 25, 2018

The St. Regis Brasserie, farklı damak tatlarına hitap eden yepyeni “Yaz Menüsü”ne ilave olarak özel bir yemek molası ile kendini ödüllendirmek ve farklı bir deneyim yaşamak isteyenlere “Kase Menüsü”nü sunuyor.

Lezzet tutkunlarını kişiselleştirilmiş yeniliklerle şaşırtmaya devam eden Nişantaşı'nın favori durağı The St. Regis Brasserie, farklı yemek menüleriyle misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Tazeliği yaşam felsefesi haline getirenler için hazırladığı “Yaz Menüsü”ne ilave olarak her zevke ve her tercihe hitap eden “Kase Menüsü” ile yemek tutkunlarına çok daha fazla leziz seçenek sunuyor.

Çeşit çeşit yeşilliğin, sebze, tavuk, balık, et, yaban pirinci, kinoa, kuru bakliyat gibi garnitürlerle birlikte sunulduğu The St. Regis Brasserie’nin yeni “Kase Menüsü” ise özellikle sunumu ile öne çıkıyor. “Fit Kase”, “Sebze Kase”, Bonfile Kase”, “Taze Otlu Levrek Kase” gibi nefis yemekler, isimlerinden de anlaşıldığı üzere kaseler içinde servis ediliyor. Misafirler dilerlerse kendi tercihlerine göre kişisel salata kaselerini oluşturabiliyor veya günlerini bir tatlı molası ile taçlandırabiliyorlar.

The St. Regis Brasserie, birbirinden lezzetli seçeneklerden oluşan iki ayrı yemek menüsü ile kendisine alternatif tatlar arayanların vazgeçilmez lezzet durağı olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT