The Upper Crust Pizzeria'dan Dilim Pizza Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Upper Crust Pizzeria'dan Dilim Pizza Keyfi

Boston’un bol ödüllü pizzacısı The Upper Crust Pizzeria, İstanbullu pizzaseverlere dilim pizzalarıyla doyurucu, sağlıklı ve ekonomik menüler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2012

24.01.2012

Boston’un bol ödüllü pizzacısı The Upper Crust Pizzeria, İstanbullu pizzaseverlere dilim pizzalarıyla doyurucu, sağlıklı ve ekonomik menüler sunuyor.

Beşiktaş’tan sonra açtığı Bebek şubesi ile lezzet ağını genişleten The Upper Crust Pizzeria, hem keyfine, hem sağlığına düşkün pizza tutkunlarının kısa zamanda vazgeçilmezi olurken, dilim pizza menüleriyle de lezzet şöleni yaşatıyor.

30 farklı çeşit pizza seçeneğinin yanı sıra, birbirinden leziz ve her güne özel dilim pizza menüleri öğlen aralarınıza ve akşam yemeklerinize keyif katıyor. Fiyatları 8 TL – 14,5 TL arasındaki dilim menülerinden dilediğinizi seçip, afiyetle yiyebilirsiniz. Seçeneklerin arasında, ‘bir dilim peynirli veya peperonili ve küçük salata’, ‘Calzone ve içecek’ gibi seçenekler bulunuyor. Pizza dilimler 35 cm’lik large ya da 45 cm’lik Xlarge boyutunda ve doymamanız imkansız…

Dar vakitli öğünlerinizde, gurme, ekonomik dilim pizza menüleri tatmak istediğinizde, The Upper Crust Pizzeria sizleri bekliyor….

Çırağan Şubesi:
Çırağan Cad. No: 35 Beşiktaş - İstanbul
0212 227 5 227

Bebek Şubesi
Küçük Bebek Cad. No: 6 Bebek - İstanbul
0212 265 0 266
http://www.uppercrustturkiye.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT