Tıklayınca Gelen Yılbaşı Hindisi Yemeksepeti’nde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tıklayınca Gelen Yılbaşı Hindisi Yemeksepeti’nde

Türkiye’nin ilk ve en büyük yemek siparişi sitesi yemeksepeti’nin artık gelenekselleşen yılbaşı hindisi uygulaması bu yıl da devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2012

Türkiye’nin ilk ve en büyük yemek siparişi sitesi yemeksepeti’nin artık gelenekselleşen yılbaşı hindisi uygulaması bu yıl da devam ediyor. Yılbaşı sofranızı kestaneli iç pilavla hazırlanan nar gibi kızarmış hindi ile gerçek bir ziyafet sofrasına dönüştürmek isterseniz, tek yapmanız gereken yemeksepeti.com adresini ziyaret etmek.

“Hindisiz yılbaşı sofrası olmaz” diyenlere yemeksepeti’nden bu yıl da güzel haberler var. Kestaneli iç pilavı ile yılbaşı sofralarını lezzet şölenine dönüştüren nar gibi kızarmış hindi, sadece birkaç tıklamayla kapınıza kadar geliyor. Baş döndüren enfes lezzeti ile yılın son saatlerinin yıldızı olmaya aday yılbaşını hindisini eve çağırmak için yemeksepeti.com adresine girmek yeterli oluyor.

Yemeksepeti, yeni yıl sofrasını birbirinden lezzetli sıcak ve soğuk mezeler, salatalar ve dünya mutfaklarından farklı tatlı tatlarla renklendirmek isteyenler için de yüzlerce alternatif sunuyor. Yemeksepeti üyesi binlerce restoran tarafından hazırlanan tüm bu lezzetlerin 31 Aralık akşamı kendi belirleyeceğiniz saatlerde adresinize teslim edilmesini ve ödemesini kapıda yapmayı isterseniz, yine tek yapmanız gereken yemeksepeti.com adresini ziyaret etmek.

Üstelik Yemeksepeti’nin iPhone, Android, Windows Phone, BlackBerry ve Nokia uygulamaları sayesinde sipariş vermek için bilgisayara da ihtiyacınız yok.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT