Tom’s Kitchen İstanbul’dan Yepyeni Lezzetler

Tom’s Kitchen İstanbul’dan Yepyeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tom’s Kitchen İstanbul’dan Yepyeni Lezzetler

İngiliz brasserie konseptiyle, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş alternatifler sunan Tom’s Kitchen, lezzet dolu anlara ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 4, 2016

Dünyaca ünlü şef Tom Aikens’ın ‘İngiliz brasserie’ konseptiyle hizmet veren restoranı Tom’s Kitchen İstanbul, menüsünü yeniledi.Tom Aikens’ın Tom’s Kitchen İstanbul’un şefi Murat Başaran ile birlikte hazırladığı menübirbirinden özel lezzetlerle dolu.

Tom’s Kitchen’ın yaratıcısı Tom Aikens ve restoran şefi Murat Başaran’ın birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda menüye sezonsal ürünler ile hazırlanan lezzetler eklendi. Yeniliklerden en göze çarpan ise İngilizlerin vazgeçilmez ritüellerinden olan akşamüstü çay saatine özel hazırlanan menü.

Yenilenen menüde başlangıçlar arasında Burrata & Fırınlanmış Balkabağı ön plana çıkıyor. Sezonsal lezzetlerle hazırlanan menüde “İstanbul’a Özel Lezzetler” arasından Türk baharatlarıyla 7 saat pişirilmiş Kuzu Kol, Dana Bonfile Parçaları ve Kuzu İncik dikkat çeken lezzetler olarak göze çarpıyor. Menüde yer alan Tom’s Kitchen Klasikleri ise restaurant müdavimlerini mutlu etmeye devam ediyor. En beğenilen klasik lezzetler arasında Tavuk Şinitzel, Fırınlanmış Dana Yanağı, Shepherd’s Pie ve Balık Köftesi yer alıyor. Makarnalar arasında ise Ispanak ve Mantarlı Fettucine beğeni topluyor. Tom’s Kitchen’ın yenilenen tatlı menüsünde vanilyalı dondurma ile servis edilen Çarkıfelek meyveli Cheesecake ve hem sunumu hem de lezzeti ile kendine hayran bırakan, bol karamel ve kremalı Karamel Cenneti öne çıkıyor.

Tom’sKitchen’ın yenilenen brunch menüsü artık haftanın her günü brunch keyfi sunuyor. Tümü taze lezzetlerle hazırlanan brunch menüsü Türk ve İngiliz klasik kahvaltı lezzetlerinden oluşan geniş bir yelpazede sunuyor.Yoğurt ve sumak ile sunulan ve İngiliz esintileri taşıyan menemen, yerel peynir tabağı, eggs benedict ve brioche french toast ön plana çıkan lezzetler arasında bulunuyor.

Geleneksel İngiliz çay saati Tom’s Kitchen’da “Çay Saati” (Afternoon Tea Time) menüsü ile yeniden hayat buluyor. Chelsea Bun, Çikolatalı Ekler, Havuçlu Tarçınlı Muffin, Kaymak ve Reçelli Scones ve Antepfıstıklı Kek’in yer aldığı menü dokuz çeşit çay ya da isteyenler için Prosecco ile birlikte servis ediliyor. Akşamüstü keyfi yaşamak isteyen misafirler için çay saati menüsü Pazartesi’den Cuma’ya 14:00 – 18:00 saatleri arasında servis ediliyor.

Her sezon taze lezzetlerle hazırlanan yemekleri ile dikkat çeken Tom’s Kitchen, yenilenen menüsündeki hem yeni hem de klasikleşen lezzetleri ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İngiliz brasserie konseptiyle, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş alternatifler sunan Tom’s Kitchen, lezzet dolu anlara ev sahipliği yapıyor.

www.tomskitchen.com.tr

Adres: Zincirlikuyu Caddesi Zorlu Center Bulvar Katı AVZ, No:134, Beşiktaş
Telefon: 0212 353 66 77

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT