Tükkan Karaköy’de 2017’nin Şerefine

Tükkan Karaköy’de 2017’nin Şerefine

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tükkan Karaköy’de 2017’nin Şerefine

Tükkan, aralık ayında kış mevsiminin ruhuna eşlik eden sıcak şarapları ve damaklarda iz bırakan kokteylleri ile fark yaratıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2016

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Tükkan, ilk bakışta sanat galerilerini anımsatan dekorasyonu, ardından iştah kabartan Pazar brunchları, yenilenen zengin menüsü ve birbirinden renkli, sokaklara taşan konsept partileri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Nedim ve Selim Diker kardeşlerin alamet-i farikası, İstanbulluların Karaköy’deki vazgeçilmez buluşma noktası Tükkan, sezonla beraber kokteyl menüsünü de yeniledi. Mevsime eşlik eden malzemeler ve lezzetlerle yenilenen Tükkan kokteyl menüsü Aralık ayı ile beraber, kış mevsiminin vazgeçilmezlerinden sıcak şarapla misafirlerinin damaklarında keyifli ve sıcacık izler bırakıyor.

Kış mevsimi dendiğinde ilk akla gelen sıcak şarap, Tükkan’da yaşayacağınız keyifli sohbetlere ve sıcacık hislerle kar yağışını izlemenize eşlik etmek için sizi bekliyor!

Sıcak şarabın yanı sıra mevsim meyveleri ve çeşitli bitkiler, baharatlarla harmanlanan kokteyller de, başta sunumları, ardından da damaklarda bıraktıkları keyifli tatları ile Tükkan’ın fark yaratanları arasında yer alıyor. Espresso, vanilya ve kahlua üçlüsünün buluşma noktası Espresso Martini, kekikle lezzetlenen, insanın içini ısıtan Sucker Up ve Bitter Sweet, zencefil ve turunçgillerin zenginleştirdiği Jam de Ginger, tam bir ateş topu olarak nam salan, acı aromasıyla daha da lezzetlenen ve her yudumunda enerji katan Çili biberli Etna, Tükkan’ın hem adıyla ilgi çeken, hem de lezzetiyle fark yaratan kokteyllerinden sadece bir kaçı…

2017’yi beklerken en güzel geceleri ve eğlenceli anları yaşamak, sevdiklerimle doyasıya kutlamalar yapmak istiyorum diyenler için de Tükkan’ın yenilenen menüsünde yer alan “Sürahi” kokteylleri dikkat çekiyor.
Yeni yıl için geri sayıma giren İstanbul’un her semti renk renk, ışık ışık canlanır adeta yeni umutları resmeder gibi… Her bölgesinde yeni seneyi beklemek ayrı bir keyiftir; hele ki Karaköy’de… Canlanan sokakları, renkli ruhuyla insanı cezbeden bir havaya bürünen Karaköy’de, 2017’yi beklerken Tükkan’ın ünlü barmeni Serkan Baydemir’in yorumlarıyla hayat bulan kokteyllerin her yudumunda neşelenecek, sıcak şarabın eşlik ettiği en keyifli sohbetlerle 2016’yı geride bırakacaksınız.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT