Tüm Çocukları 23 Nisan’da Meksika’ya Çağırıyor

Tüm Çocukları 23 Nisan’da Meksika’ya Çağırıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tüm Çocukları 23 Nisan’da Meksika’ya Çağırıyor

Meksika yemekleri sunan Ranchero’nun, Türk damak tadına uygun sağlıklı ve besleyici çocuk menüleri bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2015

İstanbul’un her iki yakasında misafirlerine gerçek Meksika yemekleri sunan Ranchero’nun, Türk damak tadına uygun sağlıklı ve besleyici çocuk menüleri bulunuyor.

Kökü Azteklere ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının İstanbul’daki temsilcisi Ranchero, 23 Nisan’da tüm çocukları, onlara özel hazırladığı menüsündeki farklı lezzetleri denemeye davet ediyor. İstanbul’un Meksikalısı, bu anlamlı günde Trump Cadde, Nişantaşı ve Suadiye şubelerine, aileleriyle birlikte gelen çocuk misafirlerine yemek sonunda, Mariposa tarafından hazırlanan özel 23 Nisan kurabiyelerinden hediye ediyor.

Sahip olduğu özgün ambiyansı ve orjinal yemekleri ile Meksika’yı İstanbul’a taşıyan Ranchero’nun çocuk misafirlerine özel menüsünde; hazırlanışında klasik hamburger ekmeği yerine günlük taze olarak üretilen un tortillasının kullanıldığı “Burger de Gonzalez”, Meksika’ya özgü bir makarna yemeği olan “Pasta De Nanes” ve yine tortilla ekmeği arasına konulan lezzetli sosislerle hazırlanan “Burrito De Salchicha” gibi lezzetler yer alıyor.

23 Nisan’da, Meksika’ya özgü yemekler eşliğinde çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirmek isteyenler, Ranchero’ya uğrayabilir. Üstelik, bu anlamlı günü unutulmaz kılmak için mekandan ayrılırken özel Meksika şapkası “Sombrero” ile hatıra fotoğrafı da çektirebilirler.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT