Tüm Ezberleri Bozacak Lezzet: Balık Kebabı

Tüm Ezberleri Bozacak Lezzet: Balık Kebabı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tüm Ezberleri Bozacak Lezzet: Balık Kebabı

Kebabın lezzet ustası Kaşıbeyaz, balık kebabı ile balık yemeyi sevmeyenlere bile balığı sevdiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 28, 2015

“Balıktan kebap olur mu?” demeyin! Kebabın lezzet ustası Kaşıbeyaz, balık kebabı ile balık yemeyi sevmeyenlere bile balığı sevdiriyor.

Güneydoğu mutfağı ve kebap denilince ilk akla gelen marka Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, ette olduğu kadar balık konusundaki iddiasını Florya’daki Kaşıbeyaz Balık restorantında ortaya koyuyor. Balık kokoreçten ahtapot tandıra, deniz mahsüllü içli köfteden dil menüere kadar seçkin ve çok geniş bir mönü sunan Kaşıbeyaz Balık, balık müdavimlerinin uğrak noktası! Sürekli değişen mönüsüyle, misafirlerine her seferinde farklı bir deneyim yaşatan Kaşıbeyaz Balık’ın en son bombası ise balık kebabı! Balık kebabı, balık yemeyi sevmeyenlere bile balığı sevdiriyor. Levrek balığının zırhla çekilerek içerisine kaşar peyniri, ceviz, fıstık ve baharatların eklenmesiyle kebap haline getirilen karışım, ızgara ateşinde enfes bir lezzete dönüşüyor. Özel baharatlarla sotelenmiş domates sosu ve süzme yoğurtla tamamlanan balık kebabı, 7’den 70’e yiyen herkesin damaklarında unutulmayacak bir tat bırakıyor. Balığın kendine has kokusundan uzak, özel soslarla hazırlanmış balık kebabı, tablo niteliği taşıyan sunumuyla balığa bakış açınızı değiştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT