Türkiye'nin İlk Sağlıklı Fastfood Mekanı Bronwyn

Türkiye'nin İlk Sağlıklı Fastfood Mekanı Bronwyn

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye'nin İlk Sağlıklı Fastfood Mekanı Bronwyn

Hayatı hızlı yaşayan ve zamanı değerli insanlar için; garsonsuz, hızlı, taze ve sağlıklı yemekler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2019

Nişantaşı’nda, taze, lezzetli ve doyurucu alternatifler sunan Bronwyn, Türkiye’deki “hızlı servis” anlayışına yepyeni bir boyut getiriyor. Günlük malzemelerle hazırlanan menüsüyle misafirlerini soğuk zincir tüketiminden kurtaran, hazır lezzetleriyle sipariş sürecine son veren Bronwyn, ilgi çekici dekorasyonuyla da beğeni topluyor.

“Taze, lezzetli ve hızlı” mottosuyla ve sağlıklı lezzetleri ile açıldığı günden beri ilgi uyandıran Bronwyn, Nişantaşı’na yepyeni ve benzersiz bir soluk getiriyor. Sağlıklı, taze ve beklemeden, hızlı servis edilen yemek seçeneklerine ulaşılabilecek, şehrin merkezine konumlanmış yepyeni bir adres: Bronwyn!

Hızlı yemek anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Bronwyn, taze, lezzetli ve sağlıklı seçenekler sunuyor. Her güne yeni başlangıç ile hiçbir yemeğin ikinci gün servis edilmediği, hızlı yemeklerin sağlıksız olma anlayışından uzaklaşarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Bronwyn, sabah kahvaltısından sağlıklı atıştırmalıklara, öğle yemeklerinden nefis meyve sularına, vegan tatlılara ve akşam yemeklerine uzanan seçenekleriyle birbirinden sağlıklı ve lezzetli tercihler sunuyor. Bronwyn, günlük, taze malzemelerden hazırlanan; menemen, porridge, jambonlu poşe yumurta, kök sebzeli yumurta beyazı omlet, Bronwyn’s Puff gibi nefis kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra ıspanaklı, beyaz peynirli ve vegan çeşitlerin de yer aldığı tost çeşitleriyle güne sağlıklı ve zinde başlamaya olanak sağlıyor. Bronwyn’in menüsünde yer alan; Risotto, Kayseri Mantısı, Jambonlu Mac’n Cheese, Fettucine Alfredo ve Glutensiz Penne Primavera mutlaka denenmesi gerekenler arasında yer alıyor. Her damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli çorbalar, baget çeşitleri, wrapler ve tatlılarla Bronwyn, hızlı, lezzetli ve sağlıklı yemek yemenin tadı ile günün her saatine dokunuyor.

10 kişiden oluşan mutfak ekibinin günlük hazırladığı taze lezzetlerini misafirlerine yaklaşık beş dakikada servis eden Bronwyn, uzun sipariş bekleme sürecine de son veriyor. Bronwyn, hızlı servis anlayışıyla şehrin koşuşturmasında yemeğe çok fazla vakit ayıramayan, sabah işe giderken, öğle ya da toplantı aralarında, iş çıkışlarında ya da yolculuğa çıkarken hem sağlıklı, hem lezzetli öğünler tüketmek isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Bronwny’in minimalist tasarımlı, sarmaşıkların kapladığı yemyeşil bahçesi misafirleri şehrin ortasında doğayla buluşturuyor. 3 kata konumlanan Bronwyn’de renk, malzeme ve mobilya tasarımları, oturma ve sirkülasyon alanları arasında ferah bir bütünlük sunuyor. Ahşap parkelerin, yeşil ve sarı tonlarının öne çıktığı mekanda toplantı yapmak ya da çalışmak isteyenlere özel, uzun toplantı masaları da bulunuyor.

Dünya gıda israfı araştırmalardaki sosyo-ekonomik düzeyin yükseldikçe israfın arttığının üzücü sonucundan yola çıkan Bronwyn, gün içinde tüketilmeyen ürünlerini akşam ihtiyaç sahiplerine de ulaştırarak, hizmet verdiği toplumun ihtiyaçlarına ve toplum refahına katkı sağlıyor.

Eylül ayında kapılarını açan, kısa sürede müdavim kitlesini oluşturan Bronwyn, gün ortasında kahve molası için keyifli bir mekan arayışında olan, çalışmak için konforlu bir alana ihtiyaç duyan, taze ve sağlıklı lezzetlere hızlıca ulaşmak isteyenler için ideal bir mekandan beklenen her şeyi karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT