Türkiye’nin En Etli Pizzası

Türkiye’nin En Etli Pizzası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye’nin En Etli Pizzası

Ocak ayı itibariyle Little Caesars restoranlarında tüketicilerin beğenisine sunulan bol malzemeli yeni Etibol, altı farklı et çeşidini bir arada bulunduruyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 17, 2014

Ocak ayı itibariyle Little Caesars restoranlarında tüketicilerin beğenisine sunulan bol malzemeli yeni Etibol, altı farklı et çeşidini bir arada bulunduruyor. Enfes Muenster ve Mozzarella peyniri ile lezzetlenen Etibol Pizza; pastırma, sucuk, baharatlı kıyma, salam, sosis ve pepperoni gibi lezzetleri tek bir pizzada topluyor.

28 Şubat 2014 tarihine kadar, orta boyu 16,50 TL’den satışa sunulan Etibol Pizza, acı severlerin müdavimi olduğu ve ücretsiz olarak verilen Tabasco sosu ile şenleniyor.

Little Caesars yeni ürünü Etibol ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT