Türkiye’nin ilk Butik Krepçisi

Türkiye’nin ilk Butik Krepçisi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye’nin ilk Butik Krepçisi

The Crepe Escape, kralların çayı olarak bilinen Ronnefeldt çaylarının yanı sıra Julius Meinl gibi özel tatları da servis ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2015

İştah Kabartan Krep, 24 Hali ile Türkiye’nin ilk Butik Krepçisi “The Crepe Escape”de.

The Crepe Escape, yurt dışındaki ara sokak cafe kültüründen esinlenilerek Bağdat caddesinde açılan, dekorasyonu ve ambiansı ile rahatlığı, dinamizmi yaşatan ve bildiğimiz sıradan krep yorumlarına sadece tat olarak değil; sunumlarıyla da farklılık katan bir mekan. Türkiye’nin ilk butik krepçisi The crepe escape’in, 12 çeşit tuzlu ve 12 çeşit tatlı krep yorumları bulunuyor. Mekanda, glutensiz beslenenler için fit krepler; klasik ve Amerikan kahvaltı çeşitlerini sevenler de unutulmamış.

The Crepe Escape, kralların çayı olarak bilinen Ronnefeldt çaylarının yanı sıra Julius Meinl gibi özel tatları da servis ediyor. Mekanın öne çıkan tatları arasında baharatlı kıymadan oluşan bir nevi taco tadında olan cheddar peynirli “The Crepe Escape Original”; füme dil eti ve taze kaşarlı “Marie Antoinette”; Akdeniz yeşillikleri ve baharatlı tavuktan oluşan “Juluise” önerdiğimiz tatlar arasında yer alıyor. Tatlılarda ise portakal suyu ve liköründen hazırlanan “oh suzette” ile kakao ve vanilyalı iki ayrı krebin arasında bulunan çileklerin bitter ve beyaz çikolata ile harmanlanmasından oluşmuş “TCE Black&White” ı denemelisiniz.

Fast Food anlayışını yıkan, hızlı ama sağlıklı ürün seçenekleriyle krep dünyasına farklı bir soluk getiren The Crepe Escape, girişimci Leyla Özbayram tarafından “Neden Türkiye'de Avrupa'daki gibi krepçiler yok” sorusu üzerine kuruluyor. Mottosunu ise “Türkiye’de olmayanı, çok farklı ama samimi bir ortamda yüksek kalite ve standartlarda sunmak” olarak tanımlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT