Ulus 29'un Yeni Teras Bar'ında Keyif Başladı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ulus 29'un Yeni Teras Bar'ında Keyif Başladı!

İş çıkış saati itibariyle tüm gece boyunca ferahlatan bir esintinin size eşlik edeceği Ulus 29, yaz sıcaklarında eğlenceli, keyifli ve lezzetli bir kaçış noktası.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 20, 2012

Kusursuzluk anlayışı ile 1993'den beri yeme içme trendlerini belirleyen sadece İstanbul'un değil Dünya'nın en iyi restauranlarından biri olarak olarak kabul edilen ve Metin Fadıllıoğlu imzası ile misafirlerine kapılarını açan Ulus 29'da teras keyif başladı.

Yaz ile beraber iki köprüyü bir arada gören eşsiz manzarası eşliğinde konuklarını teras bölümünde ağırlamaya başlayan Ulus 29, bu sene bar bölümünü de dış alana taşıdı.

İş çıkış saati itibariyle tüm gece boyunca ferahlatan bir esintinin size eşlik edeceği Ulus 29, yaz sıcaklarında eğlenceli, keyifli ve lezzetli bir kaçış noktası.

Uluslarası Şef Mert Şeran tarafından yaza özel lezzetlerin eklendiği 29 menüsü her zaman olduğu gibi 29 klasiklerini de barındırıyor. 15 ülkeden özenle seçilen 4.000'in üzerinde şarapla Türkiye'nin en zengin kav'ına sahip Ulus 29'un Sommellier'liğini ise Fransız Stephane Vattepain üstleniyor.

Rezervasyon ile her gün 18:30'dan itiberen, öğle yemekleri için ise hafta içi 12:00 - 15:00 arası hizmet veren 29'da, vale parking mevcut ve kredi kartı kullanılabiliniyor.

http://www.group-29.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT