Unutulmaz Bir Sevgililer Günü

Unutulmaz Bir Sevgililer Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Unutulmaz Bir Sevgililer Günü

Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini kendine has yorumuyla konuklarına sunan Raika, size unutulmaz Sevgililer Günü vadediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2014

Raika’da muhteşem manzara ve eşsiz lezzetlerle unutulmaz bir Sevgililer Günü geçireceksiniz.

Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini kendine has yorumuyla konuklarına sunan Raika, size unutulmaz Sevgililer Günü vadediyor. The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzaralı teras katında, ‘Türkiye mutfağı’ konseptiyle hizmet veren Raika, Sevgililer Günü’nde Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından derlediği farklı lezzetleriyle ve eşsiz manzarasıyla size bambaşka bir deneyim sunarken, canlı müzik ve DJ performansıyla sizi eğlencenin doruklarına çıkaracak.

Türkiye’nin en özel lezzetlerini kendi yorumuyla lezzet severlerin beğenisine sunan Raika, Sevgililer Günü akşamını eşsiz bir manzara, muhteşem yemekler ve güzel müzik eşliğinde geçirmek isteyenler için çok özel bir program hazırladı. Sevdiğiyle birlikte panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip Raika’da çok özel bir gece geçirmek isteyenler için eğlence, Sevgililer Günü için hazırlanan özel lezzetlerden sonra, mekanın bar bölümünde Danna Leese’in canlı performansı ve ardından DJ müzikle devam edecek.

Raika’da Sevgililer Günü için hazırlanan özel menüde, pek çok farklı yöresel lezzet bir arada servis ediliyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinin mutfaklarının klasik lezzetlerini, kendine has yorumuyla sunan Raika’nın Anadolu’nun farklı yörelerinden klasik lezzetleri ve yerli şarapların yanı sıra limitsiz yerli/yabancı standart içki ile sunduğu özel Sevgililer Günü menüsü kişi başı fiyatı 250 TL. Limitsiz yerli/yabancı standart içki ile restaurant+bar girişi kişi başı 300 TL. Bar canlı müzik Danna Leese + DJ performans kişi başı 150 TL (yerli ve standart yabancı içki dahil ). Raika’da Sevgililer Günü akşamı saat 20.00 itibari ile yemek servisi, 22.00 itibari ile bar girişleri başlayacak.

The Marmara Taksim Oteli Kat: 20 Taksim İstanbul
T: 0212 243 37 73
www.raika.com.tr

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT