Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi Sizleri Bekliyor

Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi Sizleri Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi Sizleri Bekliyor

The Elysium İstanbul MGallery, Devrim Erden’in canlı performansı ile gerçekleşecek yılbaşı özel gala yemeğinde konuklarını unutulmaz bir yılbaşı programına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2015

The Elysium İstanbul MGallery, Devrim Erden’in canlı performansı ile gerçekleşecek yılbaşı özel gala yemeğinde konuklarını unutulmaz bir yılbaşı programına davet ediyor.

Ofton İnşaat’ın turizm sektöründeki yatırımı The Elysium İstanbul MGallery, “Büyüleyici kentin beklenmedik hazinesine doğru sihirli bir yolculuk” mottosuyla, canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek yılbaşına özel gala yemeği ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Leziz Yılbaşı Menüsü ve Doyasıya Eğlence
Fransız Accor Grubu’nun lüks otelleri içeren özel koleksiyon markası MGallery; yılbaşı gecesine özel zengin programıyla Fanus Restaurant’ta misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Büyüleyici udi performansın ardından ses sanatçısı Devrim Erden’in sahne alacağı gala yemeğinde, misafirleri Executive Şef Murat Güler’in hazırladığı yılbaşına özel leziz menü karşılayacak. The Elysium İstanbul MGallery’nin yılbaşına özel gala yemeği paketi kişi başı KDV dahil 290 TL fiyat ile satışa sunuluyor.

2016’ya MGallery’de Merhaba Deyin
The Elysium İstanbul MGallery’nin yılbaşı menüsünde her damak zevkine göre lezzetler yer alacak. Seçilmiş özel yılbaşı menüsü ile keyifli bir başlangıcın ardından, canlı performansla unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirme fırsatının yanı sıra konaklama paketleri ile 2016’nın ilk sabahına MGallery ayrıcalığıyla uyanacaksınız. 2 kişi Junior süite konaklamalı ve geç kahvaltılı yılbaşı gala yemeği 925 TL KDV dahil fiyata sunulurken; Elysium Spa’da aroma terapi masajının dahil olduğu paket 1099 TL KDV dahil fiyatla yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Canlı müzik performansının eşlik edeceği keyif dolu bir gala yemeği ile yılbaşı gecenize sevdiklerinizle birlikte renk katmak için The Elysium İstanbul MGallery’de hemen yerinizi ayırttın. Yılbaşı özel kampanyalar hakkında bilgi & rezervasyon için; 0212 373 01 00 | 0507 501 00 63

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT