Usta Şeflerin Elinden Yenilenen Menüsüyle Almira Hotel Luna Bar & Restaurant

Usta Şeflerin Elinden Yenilenen Menüsüyle Almira Hotel Luna Bar & Restaurant

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Usta Şeflerin Elinden Yenilenen Menüsüyle Almira Hotel Luna Bar & Restaurant

Yöresel lezzetler ve dünya mutfağından özgün örneklerin harmanlandığı menüde tadı damağınızda kalacak pek çok spesiyal bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2023

Usta şeflerin hazırladığı seçkin lezzetleriyle uzun yıllardır adından söz ettiren Almira Hotel Luna Bar & Restaurant, yenilenen menüsüyle misafirlerini eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Havuzbaşı ve göz alıcı Bursa manzarası eşliğinde Dünya mutfağından en özel tarifler ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz Luna Bar & Restaurant'ın menüsü yenilendi. Yöresel lezzetler ve dünya mutfağından özgün örneklerin harmanlandığı menüde tadı damağınızda kalacak pek çok spesiyal bulunuyor. Yenilenen menünün öne çıkan başlangıç tabakları arasında Gerdan Çorbası, Avokado Püreli Izgara Sakız Enginar; meze çeşitlerinden Kestaneli Barbunya Ezmesi, Kaya Koruğu ve Soğan Kıtırı ile Nazuktan; ara sıcaklardan Köz Patlıcan Künefe, Ponzu Soslu İstiridye Mantarı, Acı Biber Reçelli Paçanga Topları; ana yemeklerden Luna Bonfile, Dana Kaburga, Karides Saganaki, Füme Kaburgalı Pizza ve tatlı olarak Tavada Cookies, Dondurmalı Mango Kulfi ve Antep Fıstıklı Pişmaniye dikkat çekiyor. Yemeğe eşlik eden imza kokteyller arasında Spicy Passion, Out of Limit, From London ve Evolution favoriler arasında yerini alıyor. Çocuklar için hazırlanan menüde Mini İskender Kebap, Korsan Pizza, Nutellalı Tost ve Sevimli Mevsim Meyveleri gibi iştah açıcı alternatifler servis ediliyor.

Luna Bar & Restaurant’ın keyifli atmosferinde unutulmaz bir gastronomi deneyimi için Almira Hotel’e davetlisiniz! Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0224 250 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT