Uzun ve Keyifli Kahvaltıların Adresi PS Lounge

Uzun ve Keyifli Kahvaltıların Adresi PS Lounge

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Uzun ve Keyifli Kahvaltıların Adresi PS Lounge

Bodrum’da başladığı lezzet yolculuğuna Etiler şubesini de ekleyen Ps Lounge, dünya mutfağının en trend yemeklerini ziyaretçilerine sunarken bir yandan da uzun hafta sonu kahvaltılarının uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2016

Şehrin tam ortasında kendi özel bölgelerinden getirilen kahvaltılık malzemeler ile oluşturulan serpme kahvaltıya ve kahvaltı menüsüne farklı ülkelerin özel çayları ve kahveleri eşlik ediyor. İlham veren masa düzeni ve sunumları ile de dikkat çeken Ps Lounge, kahvaltıları hafta sonu keyfinize keyif katmak için özel olarak hazırlanıyor.

Farklı damak tatlarına hitap eden omlet çeşitlerinden Panini tostlara, kahvaltı masalarının vazgeçilmezi olan sucuklu yumurtadan güne enerjik ve lezzetli bir başlangıç yapmaya olanak sağlayan pankeklere kadar özenle hazırlanan kahvaltı menüsü ile huzurlu ve nezih bir ortamda siz de Ps Lounge lezzetleri ile kahvaltı edebilir, dost sohbetleri ile harika bir hafta sonuna başlangıç yapabilirsiniz. Organik kahvaltı malzemelerini titizlikle seçerek kahvaltı menülerini oluşturan Ps Lounge ekibi sizi güleryüzle karşılamak için bekliyor.

Değişik kültürleri tanımak için uzun yolculuklara ihtiyaç yok
Minimal modernliğin içinde etnik esintiler taşıyan PS Lounge, yeni tatlar keşfetmek, özlediği tatları İstanbul’un merkezinde bulmak isteyen herkesin öncelikli tercihi oluyor. Deneyimli şeflerden oluşan kadrosuyla, günün her öğünü dünya mutfağından seçkin lezzetleri ziyaretçileriyle buluşturan PS Lounge, yerel lezzet trendlerini de yakından takip ediyor. Kahvaltıdan sıcak-soğuk başlangıçlara, kırmızı-beyaz et yemeklerinden deniz mahsüllerine geniş bir menü seçeneği sunan mekan, özel olarak tasarlanmış tatlı menüsüyle de dışarıda geçirdiği zamanı kaliteli kılmaya çalışanları unutmayarak şehir hayatında konfor arayanları bu sezon da aynı noktada buluşturuyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT