Vejetaryenler Pidenin Lezzeti ile Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vejetaryenler Pidenin Lezzeti ile Buluşuyor

1957 yılında kurulan ve değişik tarihlerde, pek çok gazete tarafından “Türkiye’nin en iyi pidecisi” unvanına layık görülen Fatih Karadeniz Pidecisi lezzet ailesine Ispanaklı Pideyi ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2012

1957 yılında kurulan ve değişik tarihlerde, pek çok gazete tarafından “Türkiye’nin en iyi pidecisi” unvanına layık görülen Fatih Karadeniz Pidecisi lezzet ailesine Ispanaklı Pideyi ekledi.

Karadeniz'in çıtır çıtır, taş fırında pişen pidelerinden yemek için Karadeniz’e kadar gitmeye gerek yok. Yöresel malzemelerini pidesiyle buluşturan Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, yumurtalı peynirli pide çeşitlerine yenisini ekleyerek ıspanaklı pideyi meraklılarıyla buluşturuyor.

Dekorasyonu ve güler yüzlü hizmeti ile kalpleri ve damakları fethedecek Fatih Karadeniz Pidecisi, herkesin zevkini düşünerek ıspanaklı pideyle lezzet tutkunlarının karşısına çıkıyor.

Bir saat boyunca kaynatılan ıspanağın muhteşem peynir kreması ile buluşmasından ortaya çıkan benzersiz bir lezzet Ispanaklı Pide, sebze severlerin gönlünü fethedecek. Lezzete şeklini ve adını veren pideler, Fatih Karadeniz Pidecisi’ne özel sunumu ile müdavimleri ile buluşuyor.

Yarım asırlık tecrübe ve lezzetin ortak noktası olan Fatih Karadeniz Pidecisi, özel ıspanaklı pidesiyle lezzet listesini genişletiyor. ‘Sebze Tutkunları’nı memnun edecek, dumanı üzerinde yepyeni lezzet, yemek yemeyi keyfe dönüştürmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT