Vogue’da Romantik Sevgililer Günü

Vogue’da Romantik Sevgililer Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vogue’da Romantik Sevgililer Günü

Manzarası, hizmeti ve sıcak ortamıyla kalite ve keyfi aynı noktada buluşturan Vogue, özel günlerinizi unutulmaz kılmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2017

Benzersiz şehir manzarası ve birbirinden güzel lezzetleriyle İstanbul’un klasikleşen mekanlarından Vogue, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı. Keyifli anları unutulmaz kılan Vogue’da bu özel geceyi en romantik şekilde yaşayacaksınız...

Etkileyici şehir manzarasını lezzetli yemekler ve özenli servis ile bir araya getiren Vogue, Sevgililer Günü’nü en romantik şekilde geçirmek isteyenler için etkileyici bir program hazırladı. Bu gece için hazırlanan lezzetli menüye, 21.00 ile 23.00 saatleri arasında canlı performansıyla Altın Kelebek “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülüne layık görülen Nazlı eşlik edecek.

İki kişilik paylaşımlık şeklinde hazırlanan Vogue’un Sevgililer Günü menüsünde başlangıç olarak susam ve ponzu sos ile lezzetlendirilen “Akya & Dana Carpaccio” bulunuyor. Hemen ardından çıtır soğan, bıldırcın yumurtası ile sunulan “Dana Tartar” ağızlarda unutulmayacak tatlar bırakıyor. Sushi deyince akla ilk gelen mekanların başında gelen Vogue, Sevgililer Günü menüsünde yer verdiği miso glazeli, balkabağı ve hardal tohumunu içeren “Morina özel rol” ile geceye imzasını atıyor. Tarator, turşu sebzeler, taze salata ve lavaş ekmeği ile sunulan “Çıtır Yengeç” masanıza lezzet katıyor. Ana yemek olarak sunulan “Dana kaburga” damaklarda lezzet şöleni yaşatırken sonrasında ikram edilen “Çikolatalı tart” geceyi keyifle noktalamanızı sağlıyor.

Manzarası, hizmeti ve sıcak ortamıyla kalite ve keyfi aynı noktada buluşturan Vogue, özel günlerinizi unutulmaz kılmaya devam ediyor.

Spor Cad. No:92 BJK Plaza A Blok K:13
Akaretler Beşiktaş-İstanbul
Rezervasyon için: 0 212 227 44 04
rezervasyon@voguerestaurant.com
www.voguerestaurant.com

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT