Wish More Hotel Istanbul’dan Yılbaşı Şöleni

Wish More Hotel Istanbul’dan Yılbaşı Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Wish More Hotel Istanbul’dan Yılbaşı Şöleni

Wish More Hotel Istanbul, yeni yılı şölen tadında karşılamak isteyen misafirlerini benzersiz bir program ile ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2017

Lüks ile estetiğin şık dokunuşlarla bir araya geldiği Wish More Hotel Istanbul, yeni yılı şölen tadında karşılamak isteyen misafirlerini benzersiz bir program ile ağırlayacak. İstanbul gece hayatının sevilen isimlerinden Rıza Cumhur Demir’e on kişilik orkestranın eşlik edeceği gecede, hem gözlere hem de damaklara hitap eden yılbaşı menüsü de 2018’e muhteşem bir başlangıç yapma fırsatı sunacak.

Wish More Hotel Istanbul, konuklarına eğlence, gurme lezzetler ve konfor dolu bir yılbaşı gecesi sunacak. Sıra dışı reçetelerin başrolde olacağı gala yemeği ile başlayacak 2018 coşkusu, Rıza Cumhur Demir ve orkestrasının sahne alması ile zirveye taşınacak. Konaklamanın da dahil olduğu özel paketi tercih eden misafirler ise yeni yılın ilk sabahına huzurlu bir merhaba diyecek.

İstanbul gece hayatının sevilen isimlerinden Rıza Cumhur Demir, on kişilik muhteşem orkestrası ile misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Sanatçının her zevke hitap eden repertuarı ve müzikalitesi yüksek performansı ile eğlencenin doruğa ulaşacağı gecede DJ performansı da yer alacak.

Wish More Hotel Istanbul’un yılbaşı menüsünde ise birbirinden enfes tatlar bulunuyor. Yedi farklı lezzetin yer aldığı soğuk başlangıç tabağından özel sos ile tatlandırılmış baklava yufkasında sebzeli avcı böreğine, Ege peynirli turunç salatasından orman mantarlı ve kestaneli dana sarmaya kadar birçok özel tadın bir araya geldiği yılbaşı yemeğine orman meyveleri soslu çikolatalı ve kestaneli pasta ile limitsiz yerli içki eşlik edecek.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT