X Restaurant Michelin Yıldızlı Şefleri Ağırlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri X Restaurant Michelin Yıldızlı Şefleri Ağırlıyor

Ünlü İtalyan şef Bruno Barbieri, 17-23 Kasım tarihleri arasında, özel menüsü ile X Restaurant & Bar’da konuk şeflik yapacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2011

17.11.2011

Ünlü İtalyan şef Bruno Barbieri, 17-23 Kasım tarihleri arasında, özel menüsü ile X Restaurant & Bar’da konuk şeflik yapacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Şişhane’deki (İKSV) merkezinin en üst katında yer alan X Restaurant & Bar, 17–23 Kasım tarihleri arasında dünyanın en ünlü şeflerinden İtalyan Bruno Barbieri’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Bruno Barbieri, İtalya’nın en yaratıcı şeflerinden biri olarak tanınıyor. 2 yıl üst üste “2 Michelin Yıldızı” kazanan şef, geleneksel olana kattığı özel dokunuşlar ve her bir malzemeyi farklı ve yaratıcı kombinasyonlarla bir araya getirmesi ile tanınıyor.

Son 9 yıldır Valpolicella’daki Villa del Quar’ın Arquade isimli restoranının şefliğini yapan Barbieri, şimdilerde ise Londra’daki yeni restoranının hazırlıklarını sürdürüyor.

İtalya’da yayınlanan Masterchef’deki 3 şeften de biri olan Bruno Barbieri, 5 gece boyunca X’de hazırlayacağı özel menü ile konuk şeflik yapacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 212. 244 71 01 – 04 numaralı telefon aranabilir.

X Restaurant & Bar

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) Şişhane'deki merkezinin en üst katı ile terasında yer alan X Restaurant & Bar’ın işletmesi; Borsa Restaurant’ları, İstinye Park Masa Restaurant ve İstanbul Modern Cafe-Restaurant Yönetim Kurulu liderliğinde yürütülmektedir. X Restaurant& Bar, haftanın 7 günü saat 11.30 – 02.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kış aylarında 90 kişi, yaz aylarında ise balkonla beraber 122 kişi oturma kapasitesine sahip olan restoranın ikinci katındaki 70 kişi kapasiteli teras ise lezzet ve güzelliklerin açık havayla buluştuğu bambaşka bir keyif alanı olarak tercih edilmektedir.

Adres: İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Sadi Konuralp Cad. No:5 Şişhane 34433 İstanbul
Telefon: 0212 244 71 01 - 04
Web: www.xrestaurantbar.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT