Yaz Gecelerinin Ruhu Goya Lounge İle Değişiyor!

Yaz Gecelerinin Ruhu Goya Lounge İle Değişiyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz Gecelerinin Ruhu Goya Lounge İle Değişiyor!

Özgün konsepti, benzersiz ruhu ile Karaköy’e damgasını vuran Goya, yaz sezonuna İstanbul boğazında devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 6, 2016

Hem lezzetleri, hem de eğlenceli konseptiyle bu kış gece hayatının en çok konuşulan adreslerinden olan Goya, yeni sezonda Karaköy’e ara vererek rotasını İstanbul yaz gecelerinin en keyifli lokasyonu boğaza çevirdi. Boğazın eşsiz güzelliğine nazır, bu yaz misafirlerini Reina’da yeni sürprizleri Goya Lounge ve Cave by Goya ile ağırlamaya devam eden Goya farkını yeniden ortaya koyuyor.

Yaza özel lezzetlerle, boğaza nazır, benzersiz bir ambiyans; “Goya Lounge”
Mimar Fahrettin Aykut’un dokunuşlarıyla, boğazın en güzel noktasında, göz alıcı bir atmosferle yaratılan Goya Lounge hem iş çıkışları, hem de sevdikleri ile bu yaz keyifli akşamlar, ayrıcalıklı anlar yaşamak isteyenleri ağırlıyor. Gecelere renk katan, özgün bar konseptiyle iddialı, boğaza yakışır ayrıcalıklı lezzetleri ve kokteylleriyle de benzersiz bir ortam sunan Goya Lounge’ta güneşin batmasıyla sofistike yansımalara dönüşen gri ve dore tonları öne çıkıyor. Modern, şık ve sade çizgileri konforla buluşturan Goya Lounge’ın mekanı hareketlendiren özel aydınlatmaları, sıcak bir ambiyans yaratıyor. Şef Ramazan Uçar’ın yorumlarıyla hazırlanan Goya Lounge menüsünde, füme somon, ahtapot, karides, yaban turpu ile hazırlanan Denizden Lezzetler tabağı, Steak Tartare, Somon Tartare, Spagetti Bottarga, Popcorn Karides, Moules Marinières, Mango Parfe gibi tam da yaz mevsimine ideal lezzetler öne çıkıyor.

Gecelere yön veren ritimler, dünya mutfağından özgün yorumlar, ayrıcalıklı kokteyller, keyifli atmosfer, boğazın büyüleyici güzelliği; hepsi ve daha fazlası bu yaz eğlencenin nabzını tutan Goya Lounge’da…

Yeni sezonda Goya Lounge ile boğaza inen Goya, İstanbul yaz gecelerinin ruhuna, ayrıcalıklı anlar kazandırıyor.

www.goyaistanbul.com

Rezervasyon için; +90212 227 46 92 / 0549 546 46 92
Adres: Reina - Muallim Naci Cad. No:44, Kuruçeşme, Beşiktaş / İSTANBUL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT