Yaz Günlerine Özel Yepyeni Alternatif Kokteyller

Yaz Günlerine Özel Yepyeni Alternatif Kokteyller

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz Günlerine Özel Yepyeni Alternatif Kokteyller

Kalitesi ve cazibesi ile dikkat çeken ‘Palomar Bar & Restaurant’, sıcak yaz günlerinin kolay geçmesini sağlayan imza kokteylleri ile sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 24, 2016

Purl Group bünyesinde yer alan ‘Palomar Bar & Restaurant’, eşsiz boğaz ve tarihi yarımada manzarası eşliğinde farklı kokteyl tarifleriyle sizleri lezzet deneyimine davet ediyor.

‘Palomar Bar & Restaurant’ değişen trendlere göre yenilenen kokteyl tarifleri ile yaz sıcaklarında, konuklarına Karaköy’ ün merkezinde kaçış noktası sunuyor. Acı severlere Chili Passion, tatlı severlere Vanilla Gorilla, çilek severlere Strawberry&Basil Martini’ nin yanı sıra her damak tadına uygun Tequila Picante, Cool Down gibi birbirinden lezzetli kokteylleri güneş batarken ‘Palomar Bar & Restaurant’ ın eşsiz manzarasına karşı yudumlayabilir, iş çıkışı yorgunluğunuzu atıp keyifli bir yemek yiyebilir ya da güneş battıktan sonra özel DJ performansı ile eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kalitesi ve cazibesi ile dikkat çeken‘Palomar Bar & Restaurant’, sıcak yaz günlerinin kolay geçmesini sağlayan imza kokteylleri ile sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT