Yaz İftarlarına Özel Ramazan Mönüsü

Yaz İftarlarına Özel Ramazan Mönüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz İftarlarına Özel Ramazan Mönüsü

Le Méridien’in özgün mutfak kültürünün Ramazan için tekrar yorumlanmasıyla ortaya çıkan bu eşsiz mönü, misafirlerini yeni nesil iftar sofralarına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2014

Le Méridien Istanbul Etiler, popüler yerleşim, sanat, eğlence ve alışveriş bölgelerine ve eşsiz boğaz hattına yakınlığı ile İstanbul’un yeni destinasyonu olarak anılmaya devam ediyor. Otelin Akdeniz ve Dünya mutfaklarından eşsiz lezzet kombinasyonları sunan ve açık hava alternatifi de bulunan restoranı La Torre, Ramazan için hazırlanan keyifli iftar büfesiyle dikkat çekiyor.

La Torre Restoran, sıra dışı şeflerinin liderliğinde, keşfedilmemiş pek çok yeni lezzeti konuklarıyla paylaşmaya Ramazan’da da devam edecek. La Torre’de iftar yemekleri, yaza özel hafif ve lezzetli seçeneklerle yaz iftarlarının favorisi olacak.

Bilindik lezzetleri, Le Méridien şeflerinin usta ellerinde yeniden yorumlandığı “neoklasik” tarzda bir mönüyle misafirlerini ağırlayacak olan La Torre, Ramazan ayı boyunca misafirlerine imza niteliğinde deneyimler yaşatacak. Yeniden yorumlanmış mezeler, ayrılmaz bal-kaymak ikilisi, hünkar beğendi, kır pidesi, döner, elbasan tavası, güllaç, hurma tatlısı ve damıtma şerbet gibi lezzetleriyle öne çıkan açık büfe mönünün fiyatı ise kişi başı 110 TL.

Le Méridien’in özgün mutfak kültürünün Ramazan için tekrar yorumlanmasıyla ortaya çıkan bu eşsiz mönü, misafirlerini yeni nesil iftar sofralarına davet ediyor.

Le Méridien Istanbul Etiler
Bilgi ve Rezervasyon için Tel :0212 384 00 00

http://www.lemeridienistanbuletiler.com/tr

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT