Yazın Barbekü Keyfi The Dish Room Terrace’ta...

Yazın Barbekü Keyfi The Dish Room Terrace’ta...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Barbekü Keyfi The Dish Room Terrace’ta...

Bu yazı şehirde geçirmeyi tercih edenler The Dish Room Terrace’ın barbekü brunch etkinliğiyle hafta sonlarını lezzet şölenine çevirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 13, 2016

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin konsept restoranı The Dish Room yaz boyunca misafirlerine yeşil alanlarla ferahlatılmış geniş terasında hafta sonu barbekü keyfini sunuyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli , The Dish Room’un yeşil ve keyifli terasında yaz sıcaklarından bunalan İstanbullular için Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları boyunca haftasonları harika bir barbekü brunch etkinliği düzenliyor. Öğlen saat 12’den akşam saatlerine kadar devam edecek etkinlik birbirinden leziz et, balık ve deniz ürünlerinden oluşan zengin bir büfe, bu lezzetlere eşlik eden mekanın rahat ambiyansı ve yazın ruhuna uyan hafif ve keyifli müziklerle misafirlerine güzel bir günün garantisini veriyor.

Dilediğiniz kadar kalıp, sevdikleriniz veya ailenizle dilediğiniz saate dek bu mutluluğu uzatabileceğiniz haftasonu barbekü etkinliğinin fiyatı ise kişi başı yalnızca 99 TL.

Bu yazı şehirde geçirmeyi tercih edenler The Dish Room Terrace’ın barbekü brunch etkinliğiyle hafta sonlarını lezzet şölenine çevirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT