Yazın Keyfini Yeni Lezzetler Eşliğinde Yaşayın

Yazın Keyfini Yeni Lezzetler Eşliğinde Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Keyfini Yeni Lezzetler Eşliğinde Yaşayın

Brasserie konseptini özgün bir menü ve mekân tasarımı ile hayata geçiren Monochrome, bomontiada’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 23, 2019

Yaza özel lezzetlerle menüsünü yenileyen Monochrome, kahvaltıdan salata alternatiflerine, paylaşımlık tatlardan çorbaya kadar geniş bir lezzet yelpazesi sunuyor.

Mevsimin en taze ürünleriyle hazırlanan menünün kahvaltı bölümüne eklenen açma üzerine poşe edilmiş yumurta, avakado, füme somon ve Hollandez sos eşliğinde servis ediliyor. Çilek ve muz ile sunulan Nutella’lı rulo french tost ise iddialı lezzeti ve sunumu ile öne çıkıyor. Pancake ve waffle çeşitlerinin yanı sıra menüde yer alan granola ve böğürtlen smoothie ise kahvaltısı daha hafif geçirmek isteyenler için lezzetli birer alternatif.

Yaz aylarında da çorbadan vazgeçmeyenleri düşünen Monochrome menüsünde İtalyan usulü sebze çorbası ve balkabağı çorbası öne çıkıyor. Paylaşımlık tabaklara yeni eklenen Hindistan cevizi ve zencefille marine edilmiş tavuk nachos ise hem göze hem damağa hitap ediyor.

İçerik ve sunumları ile fark yaratan salataların yer aldığı Monochrome’un yeni menüsünde domates, avokado ve mısır cipsleriyle lezzetlendirilen mozzarella salatasının yanı sıra fırınlanmış marine sebzeler ve çıtır karideslerle hazırlanan karides salatası lezzetiyle ön plana çıkıyor. Balık severlerin de unutulmadığı menüde ayrıca kömürde fümelenmiş somon ve közlenmiş mısır ile hazırlanan somon salatası sunumuyla göz dolduruyor.

Sandviç çeşitleri ile de iddialı olan Monochrome’un brioche ekmeği ile hazırladığı karidesli brioche; avokado ve karides salatasını birleştiriyor. Kırmızı soğan turşusu, acı salça sos ve avokado ile hazırlanan açık dana lokum sandviç’in yanı sıra brie peyniri ve trüflü tavuk sandviç de yeni menüde denenmesi gerekenler arasında bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT