Ye, İç, Yeniden Şarj ol: R.E.A.D

Ye, İç, Yeniden Şarj ol: R.E.A.D

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ye, İç, Yeniden Şarj ol: R.E.A.D

Recharge, Eat and Drink yani ‘Yeniden şarj ol, ye ve iç’ konseptine sahip R.E.A.D, iddialı kahvaltısı, sanat eseri tatlıları, yaratıcı lezzetleriyle damak hafızalarında eşsiz tatlar bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2016

İstanbul’un keyfini yaşamak, tatile şehirde devam etmek ve yeniden şarj olmak istiyorsanız rotanızı Boğaz’ın en özel yeri Tarabya Koyu’nda The Grand Tarabya’da yer alan R.E.A.D Cafe&Bakery’e çevirin.

Recharge, Eat and Drink yani ‘Yeniden şarj ol, ye ve iç’ konseptine sahip R.E.A.D, iddialı kahvaltısı, sanat eseri tatlıları, yaratıcı lezzetleriyle damak hafızalarında eşsiz tatlar bırakıyor.

Kahvaltıyla güne enerjik başlayın
Güne enerjik bir şekilde başlamak isteyenleri R.E.A.D’de zengin bir kahvaltı bekliyor. 6 çeşit peynir, mevsimsel reçeller, el yapımı peynirli su böreği, sucuk ızgara, ızgara hellim peyniri ve sahanda pişmiş nefis köy yumurtasının yer aldığı zengin kahvaltı tabağı, 26 çeşitten oluşuyor. Kahvaltının yanı sıra pancake, waffle, bagel gibi şefin spesiyalleri ve özel meyve kokteylleri ise kaybettiğiniz enerjiyi geri kazanmanıza yardımcı oluyor.

Spor yapıp zinde kalmak isteyenler için portakal, havuç, greyfurt; yağ yakmak isteyenler için ananas ve salatalık suyu mönüde yer alıyor.. Kerevizle tatlandırılmış domates suyu ve pancar suyu da en popüler sebze sularından.

‘Sanat eseri’ pastaları deneyin!
The Grand Tarabya pastanesinden çıkan sanat eseri pastalar, kekler, cupcake’ler de damağınızda eşsiz tatlar bırakacak. Elmalı karamelli dome, kahveli sükse, muzlu malaga, limonlu cheesecake, çilekli, frambuazlı tart, karaorman, mozaik, Tarabya ve profiterollü pasta tatlı düşkünlerinin vazgeçilmezi olacak. Yaza özel hafif lezzetler arayanlar için çilekli browni, meyveli red velvet cake de mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden.

Kapıdan içeri girince sizi bir kütüphane ve kitapların karşıladığı R.E.A.D. bir okuma odası rahatlığında dizayn edilen dekorasyonu ile de dikkat çekiyor. Dilerseniz R.E.A.D.’deki kitapları kahvenizi yudumlarken inceleyebilir, dilerseniz 200'ün üzerindeki kitaptan dilediklerinizi satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT