Yelken Özel Lezzeti ile Sizleri Teras'a Bekliyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yelken Özel Lezzeti ile Sizleri Teras'a Bekliyor!

1989’da Yeşilköy’ de kurulan, 2003 yılından beri boğazın en önemli lezzet duraklarından biri olan baharın geldiği şu günlerde sizleri terasında lezzetli bir deneyime çağırıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 31, 2012

31.05.2012

1989’da Yeşilköy’ de kurulan, 2003 yılından beri boğazın en önemli lezzet duraklarından biri olan baharın geldiği şu günlerde sizleri terasında lezzetli bir deneyime çağırıyor!

Restaurant, lounge bar ve cafe konseptlerini aynı çatı altında buluşturan Yelken, Akdeniz mutfağından seçkin ve orijinal lezzetlerle keyifli, sakin bir ortamı bir arada isteyenlerin ortak tercihi olmaya devam ediyor. Modern dekorasyonu, etkileyici ambiyansı ve göz alıcı sunumları ve hazırladığı özel mönüsünde yepyen bir deneyime bekliyor. Özel mahzeninde dünyanın en iyi şaraplarını sunan Yelken, geniş içki mönüsü ile keyfinize keyif katıyor.

Dalyan’ dan özel olarak getirilen “Mavi Yengeç” leri özel olarak servis eden Yelken başka hiç biryerde bulamayacağınız lezzetlerle karşınıza çıkıyor.

Taze olarak getirilen balık ve sebzelerle, özenle seçilen malzemelerle yapılmış mezeleri hazırlayan mekanda, baharın ılık günlerinde dünyaca ünlü şaraplarla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın.

Konfor ve rahatlığın ön planda olduğu dekorasyonu, ışıltılı İstanbul manzarası ve yemeği zevke dönüştüren menüsü ile Yelken; benzersiz bir atmosferde konuklarını Akdeniz’ e yelken açmaya davet ediyor.

Yelken; eşsiz atmosferi, leziz yemekleri, bir birinden özel şarapları ile sizleri bekliyor!

Yelken Restaurant
Adres: Köybaşı Caddesi No:58 Yeniköy - İstanbul
Telefon: 0212 262 94 90
Fax: 0212 299 79 85
Email: yelken@yelkenrestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT