Yemeksepeti.com’un Twitter`a Özel Sosyal Medya Uygulaması ile Yemekler Konuşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yemeksepeti.com’un Twitter`a Özel Sosyal Medya Uygulaması ile Yemekler Konuşuyor

Twitter içinde hayat bulan ve her yemeğin bir karakteri olduğu düşünülerek yaratılan 12 yemek accountu, her gün düzenli olarak yemeksepeti.com için içerik üretiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2011

25.04.2011

Twitter içinde hayat bulan ve her yemeğin bir karakteri olduğu düşünülerek yaratılan 12 yemek accountu, her gün düzenli olarak yemeksepeti.com için içerik üretiyor. Bamya, imam bayıldı, pirzola, ıslak hamburger gibi yemeklerin beyanatları, Twitter`ın "lists" özelliği üzerinden takip edilebilir.

Yemeksepeti.com gençleri hedef alan renkli ve eğlenceli konseptlerle sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Yemeksepeti@WoW projesi ile Uluslararası Gerilla Reklam Ödülleri Yarışması Croquette Awards 2010’da ödül kazanan Yemeksepeti.com, bu kez de twitter`da konuşmaya başladı, hem de 12 yemekle birden!

“Yemekler Konuşuyor” sloganıyla Twitter içinde hayat bulan ve her yemeğin bir karakteri olduğu düşünülerek yaratılan 12 yemek ‘account’u, her gün düzenli olarak yemeksepeti.com için içerik üretiyor. Bir bakıyorsunuz, Pirzola, “Bırak o çatalı” diyor; öteki taraftan Analı Kızlı “Behlül’ün en sevdiği yemek” olmakla övünüyor, İskender Kebap ise yolu düşenleri Bursa’ya bekliyor.

Twitter kullanıcıları, yemeklerin arasında geçen konuşmaları Twitter`ın "lists" özelliği üzerinden takip edilebiliyor. Dileyenlerin sadece en sevdikleri yemekleri kendi hesaplarından takip etmesi de mümkün.

Bamya, Ali Nazik, Kıymalı Pide gibi yemeklerin nasıl dile geldiğini merak eden Twitter kullanıcılarının severek takip ettiği bu eğlenceli kampanya önümüzdeki aylarda yeni tweetler ve kullanıcıların yarattığı yeni yemek hesaplarıyla büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

“Retweet”lerle 400.000’den fazla kişiye ulaşan “Yemekler Konuşuyor” tweet’leri http://twitter.com/#!/yemeksepeti/yemekler adresinden takip edilebilir.

Telefon: 444 5 445
Web: istanbul.yemeksepeti.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT