Yeni Efsane Lezzet; Paprika Parmesan Butta

Yeni Efsane Lezzet; Paprika Parmesan Butta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Efsane Lezzet; Paprika Parmesan Butta

Doyuyo!, menüsündeki Paprika Parmesan Butta ile yenilikleri sevenlere iddialı ve benzersiz bir tat sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2019

Doyuyo!’nun yeni lezzetler ortaya çıkarma konusunda sabırsız ve sınır tanımayan ekibinin hazırladığı özel sos ile 12 saat marine edilen tavuk pirzolası BUTTA!' ya, yine Doyuyo! ekibinin özenle hazırladığı paprika biberi ve parmesan peynirli baharatı eşlik ediyor. Paprika Parmesan Butta, acıyı macera olarak görenlerin değil, an’a keyif katmak ve lezzeti katlamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Doyuyo! Menüsünde ayrıca, Perimayo, Körimayo, Barbekümayo, Kekikmayo, Chipotlemayo, Shiriracha özel sosları ile hazırlanan Izgara Butt’lar, tavuk pirzola ile hazırlanan Orijinal, Barbekü, Paprika Parmesan, Wujuköri, 7 Otla, Red Dragon Butta çeşitleri, Doyuyo!’nun özel marinasyonu ile 12 saat terbiye edilen kemiksiz deri göğüs filetoları ile hazırlanan Tenders’lar, hamburgere Doyuyo! ekibinin yorumunu kattığı lezzet bombası Yoburger! ve tavuk pirzoladan hazırlanan Yo!dürüm çeşitleri hem göze hem damaklara hitap ediyor.

Doyuyo menüsü Fish&Chips, Patayo!, Nachos, Mozorella Stick, çorba çeşitleri, Nan Ekmeği, Browyo ve Tiramiyo ile de her zevke uygun alternatifler sunuyor.

Doyuyo!, İstanbul Özdilek AVM, Viaport AVM, İzmir Mavibahçe AVM, Venezia AVM, Metropol İstanbul AVM, Cevahir AVM ve Ankara şubelerinden sonra çok yakında tüm Türkiye’de… Tavuk Dünyası’nın mucidi Pardo Food tarafından hayata geçirilen Doyuyo!, Türkiye’nin yeni lezzet efsanesi olarak franchise vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT