Yeni kahveniz; NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana

Yeni kahveniz; NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni kahveniz; NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana

İtalyan Kahveseverlerden Tam Not Alan İtalyan İlhamı Şimdi Türkiye’de

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 28, 2016

NESCAFĖ Milano Ispirazione Italiana, yani “İtalyan İlhamı” ile dünyanın özenle seçilmiş en iyi kahve çekirdeklerinden elde edilen çözünebilir kahve ile geleneksel yöntemlere göre on kat daha ince çekilmiş mikro kahve çekirdekleri ilk kez bir arada!

Kahve söz konusu olduğunda, son söz her zaman İtalyanlarındır. NESCAFĖ’nin 75 yıllık kahve deneyimiyle geliştirdiği yepyeni işleme yöntemi ile hazırlanan yeni kahvesi NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana, “İtalyan İlhamı”, kahve kültüründe çok önemli bir yere sahip olan İtalya’da geliştirildi. İtalya’da yapılan tadım testlerinde NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana’yı tadanların %87’si bu karışımı tercih etti.

Italyan kahveseverlerden tam not alarak, yepyeni bir kahve işleme yöntemi ile hayat bulan Ispirazione Italiana, NESCAFÉ Milano ustalığı ile kahve uzmanlığını bir adım ileri taşıyor.NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana, en iyi % 100 Arabika kahve çekirdeklerinden özenle seçilen, üzerinde bir barista hassasiyetiyle çalışılarak sunulan sihirli bir harman... Bu olağanüstü zengin harmanı yaratan da, her bir kahve çekirdeğini NESCAFĖ Milano ustalığı ile işleyen mükemmeliyetçi süreç. Harmanın sırrı; mikro çekilmiş kahve taneleri. Bunlar, daha yoğun ve zengin aroma elde etmek için bu zengin harmanda yerini alan mikro çekirdek tanecikleri.

NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana ile hazırlanan espresso, americano, lungo ve espresso bazlı tüm özel içecekler mükemmel bir fincan kahve deneyimine dönüşüyor.Kahve severler Nestlé’nin ev dışı tüketim alanında uzman iş birimi Nestlé Professional tarafından işletmelere sunulan bu nefis tadın keyfini seçkin café, restoran ve otellerde çıkarabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT