Yeni Lezzetler mi Keşfetmek İstiyorsunuz?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Lezzetler mi Keşfetmek İstiyorsunuz?

Özel tatlar konusunda Türkiye’nin öncü markası Macrocenter, lezzet tutkunları için Avrupa’nın ve dünyanın en özel lezzetlerini keyifli sofralar için hizmet reyonlarına taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2013

Özel tatlar konusunda Türkiye’nin öncü markası Macrocenter, lezzet tutkunları için Avrupa’nın ve dünyanın en özel lezzetlerini keyifli sofralar için hizmet reyonlarına taşıyor. Yemek ve yaşam stili anlayışını müşterileriyle buluşturarak, geleneksel tatların yanı sıra farklı tatlar arayışında olanlara da ulaşan Macrocenter, özel mutfağında uzman ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli ve farklı onlarca çeşit mezeyi müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Onlarca meze çeşidi ile sofraların lezzeti ikiye katlanıyor
Macrocenter, müşterilerine özel ve günlük, sadece zeytinyağı kullanılarak hazırlanan onlarca meze alternatifi arasından Ezine Peynirli Buğday Salatası, Narlı Fıstıklı Firik Tabule, Bol Peynirli Cevizli Kabak Mücver, Közlenmiş Biberli Haydari, Zeytinyağlı Vişneli Yaprak Sarma, Tahinli Nohut Salatası, Beluga Mercimeği Piyazı, Zeytinyağlı Kabak Çiçeği Dolması, Zeytinyağlı Ispanak Kökü, Elmalı Cevizli “Light” Kereviz Salatası, Kuru Domatesli Kişnişili Çerkez Tavuğu, Bademli Pazı Kavurma ve Baba Ganuş öne çıkan lezzetler. Özenle seçilen malzemelerin kullanıldığı ve hiçbir katkı maddesi içermeyen mezeler ev yapımı tadıyla büyük beğeni topluyor.

Sipariş vermek çok kolay
Unutulmayacak sofralar kurmak isteyenler, özel meze çeşitlerine, geleneksel ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli tadlarına Kanyon Macrocenter Mağazasını ziyaret ederek ulaşabildikleri gibi 0850 229 82 82 numaralı hattı arayarak da sipariş verilebiliyorlar. Diğer Macrocenter Mağazaları için ise bir gün öncesinden Mağaza Yöneticisi ile irtibata geçmek yeterli oluyor. Online sipariş vermek için ise www.macrobanquet.com sitesi aracılığı ile siparişlerinizi kapınıza kadar getirtmeniz mümkün oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT