Yeni Sezona Yeni Lezzetler

Yeni Sezona Yeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Sezona Yeni Lezzetler

Ünlü şef Murat Bozok’un yön verdiği Rustyfork, yeni menüsüyle iştahları kabartıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 14, 2019

Ünlü şef Murat Bozok’un yön verdiği, Louisiana ve Teksas eyaletlerinden esinlenen Amerikan lezzetleri konsepti, ilham veren dekorasyonu, özel hissettiren servis anlayışı ile şehrin fark yaratan adresi Rustyfork, yeni menüsüyle iştahları kabartıyor!

Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü şef Murat Bozok’un danışmanlığında, Etiler Nispetiye Caddesi’nde açılan, orijinal reçetelere sadık kalarak sunduğu Amerikan mutfağı ve hayranlık uyandıran mimari konseptiyle şehrin en iştah kabartan lezzet üssü olan Rustyfork, menüsüne eklediği yepyeni tatlarıyla konusundaki uzmanlığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Amerikan mutfağı lezzetlerini lokalindeki kalitesiyle İstanbul’a taşıyan ve hafta sonları 10.00 - 15.00 saatleri boyunca kahvaltı servisi veren Rustyfork, yeni sezon için menüsüne eklediği yeni kahvaltı tatlarıyla heyecan yaratıyor. Alışılmış kahvaltı lezzetlerinin ötesinde deneyimler yaşatan bu menüye eklenen, fırınlanmış patates eşliğinde cheddar peynirli, yumurtalı, dana veya domuz bacon seçenekli Breakfast Bagel, çilek, muz, yulaf ve fındıkla hazırlanan Acai Bowl, beyaz ve siyah çikolata, çilek, çikolatalı pirinç patlaklı Rusty’s Pancake ile Rustyfork yeme-içme dünyasında ezber bozmaya devam ediyor.

Dolgun porsiyonları, iştah kabartan sunumları başta olmak üzere deneyenlerin damaklarında ve akıllarında iz bırakan yemek menüsüyle de gerçek bir yıldız olduğunu gösteren Rustyfork, sonbahar - kış sezonu için öğle ve akşam yemeklerinde sunmaya başladığı yenilikleriyle de iştahları kabartıyor. Lezzet konusundaki uzmanlığıyla ağırladığı misafirlerine adeta bir gastronomi şöleni yaşatan Rustyfork’un yeni lezzetleri arasında ilk dikkati çeken, marul, kereviz, elma, üzüm, ceviz ve özel sosuyla hazırlanan Waldorf Salad olarak kendini gösteriyor. Menünün başrol oyuncuları olan ana yemeklerin yenileri, tartar sos ve elmalı rezene salatası eşliğinde panelenmiş yengeç köfteli Crab Cake, coleslaw ve patates kızartması ile servis edilen, ağır ateşte özenle pişirilmiş BBQ soslu tiftiklenmiş domuz Pulled Pork, yaşattıkları lezzet deneyimleriyle farklarını belli ediyor. Rustyfork, karamelize edilmiş armut ve elma, yulaflı kıtır ve ev yapımı vanilyalı dondurma eşliğinde servis edilen Apple & Pear Crumble’ı da sezon yeniliği olarak tatlılarına ekliyor.

En seçkin içkilerin yer aldığı barıyla da ilgi gören Rustyfork, eğlenceli gecelerinde damakları şenlendiren imza kokteyllerine de yenilikler katıyor. Her damak tadına uygun içeriklerle hazırlanan yeni imza kokteyller arasında yer alan Texas Tea Party, Spice Range, Gold Mine, Sweet James, Hot Birdie, daha ilk görüşte isimleriyle bile merak uyandırıyor.

Türkiye’de bir ilkin öncüsü olan lezzet anlayışı, ilham veren dekorasyonu, iştah kabartan sunumlarıyla, şehrin merkezinde tam bir Amerikan rüyası yaşatan Rustyfork, konusundaki uzmanlığını sergilediği özgün dünyasında ağırladığı tüm misafirlerinin yüzünü yeni sezonda da güldürmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT