Yeni Yıl Heyecanı 25 Aralık Brunch’ı ile Hilton İstanbul Bomonti’de!

Yeni Yıl Heyecanı 25 Aralık Brunch’ı ile Hilton İstanbul Bomonti’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıl Heyecanı 25 Aralık Brunch’ı ile Hilton İstanbul Bomonti’de!

Hilton İstanbul Bomonti, yeni yıl ruhunu sizlere yaşatmak için birbirinden keyifli alternatifler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, yeni yıl ruhunu sizlere ve sevdiklerinize en iyi şekilde yansıtmak için birbirinden keyifli alternatifler sunuyor. 24 Aralık akşamı The Globe Restaurant’a yeni yılı kutlamak isteyenler için ödüllü şef Yannis Manikis’in hazırladığı dört lezzet seçenekli menü içecekler hariç kişi başı 140TL. Ayrıca aynı akşamı en az altı kişilik gruplar için özel olarak hazırlanan ‘’Traditional Roasted Whole Turkey Family Dinner’’ yemeği de içecekler hariç kişi başı 120TL.

Yılın son Pazar kahvaltısı Hilton İstanbul Bomonti’de
The Globe Restaurant’ta, 25 Aralık’ta yılın son pazar günü için özel olarak hazırlanan açık büfe kahvaltı 12:00-15:00 arasında sizleri bekliyor. Ailenizle beraber yeni yıl heyecanını sizlere en iyi şekilde yaşatmak için Noel Baba’nın da eşlik edeceği bu özel brunchta ayrıca çocuklar için özel aktivite odası sunuyor. Bu eğlenceli brunchta çocuklar Hilton İstanbul Bomonti’nin şefleriyle birlikte yeni yıl kurabiyesi yapımı ve dekorasyonunu öğrenecekler. Böylece hem çocuklarınızla  yeni yıl kurabiyelerinizi yapma fırsatı yakalayacak hem de The Globe Restaurant’taki çekilişlerle renkli hediyelerin sahibi olacaksınız.  6 yaşa kadar çocuklara ücretsiz olan brunch, kişi başı 180 TL ve 6-12 arası çocuklar için %50 indirim uygulanıyor. Dilerseniz, yeni yıl yemeğinin ardından otelin İstanbul manzaralı odalarında konaklayıp, ertesi güne “yılın son pazar kahvaltısı” ve masajla başlayabilirsiniz. Bu özel paket, spa bakımlarında %20 indirim ve yılın son Pazar brunch’ında %20 indirim kazandırıyor.

Grand Patisserie’de 19-31 Aralık’da yılbaşına özel ürünler satılacak
Hilton İstanbul Bomonti’nin seçkin pastanesi Grand Patisserie’de, 19-31 Aralık tarihleri arasında yılbaşına özel ürünler satışa sunulacak. Yılbaşına özel tatlılar, pastalar ve kurabiyeler satılacak ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca bu tarihler de 12:00 – 14:00 ve 18:00 – 20:00 saatleri arasında raklet peyniri ve sıcak şarap istasyonları ücretsiz olarak misafirlere servis verecek.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT