Yeni Yıla Dilediğiniz Gibi Girebileceksiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Dilediğiniz Gibi Girebileceksiniz

Elite World Hotels, muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2014’e girmek isteyenleri dopdolu bir yılbaşı programı ile karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2013

Elite World Hotels, muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2014’e girmek isteyenleri dopdolu bir yılbaşı programı ile karşılıyor.

Elite World İstanbul Hotel, Lalezar Balo Salonu’nda düzenlenen “Yılbaşı Balosu”’ hoş geldiniz kokteyli ile başlıyor ve zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, Orkestra Active ve Çisem’in eşsiz performansı, sürpriz çekilişler, oryantal show, şampanya ikramı ile devam ediyor. Executive Chef Mithat Yalçınkaya tarafından hazırlanan özel yılbaşı menüsünde; arasıcak olarak “Ispanaklı mini cannelloni, istiridye mantarlı mini vol au vent, karidesli samosa böreği”, ana yemekte “isli okyanus tuzu ve taze baharatlarla marina edilmiş fırında Hindi Tandır” tatlı olarak “orman meyveli flan”, gibi özel lezzetler yer alıyor. Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 269 TL.

Yeni yıl gecesini İlham Gencer’in canlı performansı eşliğinde geçirmek isteyenler için Jazz Company iyi bir alternatif. Yeni yıl menüsü, canlı müzik, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramının olduğu paket, kişi başı KDV dahil 169 TL.

Elite World İstanbul’un sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde ise Lalezer balo salonunda yılbaşı balosu, aynı gece deluxe odada konaklama, zengin açık büfe brunch, Fit Life SPA and Health Center kullanımı yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 165 Euro.

Elite World İstanbul’un bu yıl da çocuklara yönelik olarak düzenleyeceği “Çocuk Balosu”’nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor. Çocuk balosunda 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası ise kişi başı KDV dahil 65 TL.

Yılbaşı gecesini Taksim’de konforlu bir durak noktası olan Elite World Prestige Hotel’de geçirmek isterseniz Manolya Balo Salonu’nda düzenlenen özel yılbaşı programında eğlencenin zirvesine ulaşabilirsiniz. Elite World Prestige Hotel’in “ Yılbaşı Balosu”nda; hoş geldiniz kokteyli, zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, Grup Troyka canlı performansı, sürpriz çekilişler, oryantal show yer alıyor. Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 199 TL.

Executive Chef Aydın Şahin tarafından hazırlanan Elite World Prestige Hotel yılbaşı menüsünde ara sıcak olarak “deniz mahsülleri krep”, ana yemekte “kestane soslu Hindi Tandır” gibi geleneksel lezzetler ve 2014’e girerken şampanya show yer alıyor.

Elite World Prestige Hotel’in sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde; yılbaşı balosu, aynı gece konaklama, gecenin sabahında brunch, Fit Life Spa &Health Center kullanımı yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 139 Euro.

Elite World İstanbul Hotel: Tel: 0212 313 83 32-33 email: infoistanbul@eliteworldhotels.com.tr
Elite World Prestige Hotel: Tel: 0212 297 13 13 email: infoprestige@eliteworldhotels.com.tr

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT