Yeni Yıla Divan Brasserie Kalamış’da Girilir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Divan Brasserie Kalamış’da Girilir

Divan Brasserie Kalamış misafirleri 2010’u muhteşem bir gala yemeği ile uğurlayıp, sonrasında canlı DJ performansı eşliğinde eğlence dolu bir parti ile Yeni Yıla merhaba diyecekler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

01.12.2010

Divan Brasserie Kalamış, 2011’e girerken misafirlerine unutamayacakları bir yılbaşı programı hazırladı. Divan Brasserie Kalamış misafirleri 2010’u muhteşem bir gala yemeği ile uğurlayıp, sonrasında canlı DJ performansı eşliğinde eğlence dolu bir parti ile Yeni Yıla merhaba diyecekler.

Saatler yeni yıla doğru ilerleyip heyecan artarken Divan Brasserie Kalamış, yılbaşına özel set menü ve à la carte alternatifleri ile misafirlerine farklı seçenekler hazırladı.

Şampanya eşliğinde mango karides, fırınlanmış hindi ve krokanlı yeni yıl pastası ile son bulan özel menü, yılbaşı gecesine bambaşka bir lezzet katacak. Saat 22:30’dan sonra bahçede başlayıp, yeni yılın ilk saatlerine kadar aralıksız sürecek olan Countdown Party’de DJ Nihat’ın canlı performansı eşliğinde eğlence devam edecek.

Yeni Yıla Divan Brasserie Kalamış’da Divan ayrıcalığı ile girmek isteyenler rezervasyonlarını 0216 415 57 03 no’lu telefonu arayarak yaptırabilir. Saat 22.30 itibari ile bahçede başlayacak Countdown Party için ayrıca rezervasyon gerekmemektedir.

Adres: Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı Kalamış / İstanbul
Telefon: 0216 414 57 03
Web: www.divanpastaneleri.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT