Yeni Yıla Geleneksel Tatlarla Girin

Yeni Yıla Geleneksel Tatlarla Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Geleneksel Tatlarla Girin

Efsane Anadolu yemeklerinin adresi Seraf Restaurant, yeni yılı unutulmaz lezzetlerle karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2016

Yılbaşı sofralarının geleneksel yemeği olan hindi dolması Seraf’ta usta şeflerin özel tarifi ile unutulmaz bir lezzet haline dönüşüyor. Hindi dolması hem görünümü hem de lezzetiyle yılbaşı sofrasında görsel bir şölen olarak yerini alıyor. Bu lezzeti evine götürmek isteyenler ise önceden sipariş ederek Seraf lezzetini sofralarına taşıyor.

Seraf’ın vazgeçilmez lezzeti, Anadolu mutfağının özel yemeklerinden “Kaburga Dolması” sofralara kadim Anadolu’nun tadını getiriyor. Seraf’ın olmazsa olmazları arasında “Beyran Çorbası”, “Sac Tava”, “Keşkekli Kuzu İncik”, “Fırın Gerdan”, “Süryani Usulü İçli Köfte”, satır eti ile hazırlanan kebaplar, birbirinden özel salatalar, şekersiz yapılan tatlılar ve daha birçok lezzet yer alıyor.

Anadolu’nun yüzyıllardır değişmeyen lezzeti, saray mutfağının vazgeçilmez tatlısı, günümüz mutfağının geleneksel tadı “İrmik Helvası”, Gaziantep’in dillere destan “Baklavası”, şekersiz yapılan “Hurma Tatlısı”, farklı tadıyla mest eden “Yoğurt Dondurması” Seraf Restaurant’ın mönüsünde yer alıyor.

Şehrin gelişen lokasyonu Mahmutbey’de yer alan restaurant her çeşit damak zevkine yönelik yemekleri ile tadı damaklarda bırakıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT