Yeni Yıla Lezzetli Bir Başlangıç İçin Adres: Lokanta Nevnihal

Yeni Yıla Lezzetli Bir Başlangıç İçin Adres: Lokanta Nevnihal

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Lezzetli Bir Başlangıç İçin Adres: Lokanta Nevnihal

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tatları yetiştiği adresten getiren Lokanta Nevnihal, özel reçetelerle hazırlanan eşsiz tatlarının yer aldığı yılbaşı mönüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 30, 2019

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tatları yetiştiği adresten getiren Lokanta Nevnihal, özel reçetelerle hazırlanan eşsiz tatlarının yer aldığı yılbaşı mönüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Şef İbrahim Bayraktar’ın özel reçetelerle oluşturduğu mönüyle hem lezzetli bir gece geçirecek hem de sevdiklerinizle yeni yıla harika bir başlangıç yapacaksınız.

Akdeniz lezzetleri ve hindi
Lokanta Nevnihal’in yılbaşı mönüsü Akdeniz Havzası’nın lezzetlerinin kombin edilmesiyle oluşturulmuş. Lezzet yolculuğu iştah açıcı olarak fırın domates ve halhalı zeytin, aromalı otlar, zeytinyağı ve nar ekşisiyle başlıyor. Başlangıç olarak Lübnan ve Halep mutfağının öne çıkan tatları mütebbel ve muhammara, yaprak sarma, lakerda, fesleğenli peynir ezmesi ve cevizli ıspanak kökü sunulacak. Çorba olarak ise kış aylarının vazgeçilmezi olan kestaneli çorba yer alıyor.

Yılbaşı sofrasında lezzet şöleni ara sıcak olarak kuzu eti ve sebzeli börekle devam edecek. Yılbaşı deyince akla gelen ilk lezzet olan hindinin olmadığı bir mönü düşünülemezdi. Ana yemek olarak kestaneli iç pilav ve fırınlanmış ayvayla hazırlanan fıstıklı hindi sarma tabağıyla lezzet zirveye çıkacak. Son olarak mönüde irmik, balkabağı muhallebi, frambuaz ve karamel sosuyla hazırlanan Anadolu Düeti tatlısı damağınızla buluşacak.

Topraktan sofraya lezzet yolculuğu
Her damak zevkine hitap eden ayrıcalıklı içerikleriyle hazırlanmış ürünlerini ‘Topraktan Masaya’ konseptiyle misafirlerine sunan Lokanta Nevnihal, eşsiz mutfağından özel olarak seçilmiş spesiyalleri, nezih ortamındaki, güler yüzlü çalışanlarıyla birlikte misafirlerine sunuyor. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir yılbaşı sofrasında bir araya gelmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT