Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2017

Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bitter ve sütlü çikolata seçenekleriyle gerçek vanilya kullanılarak yapılan Bolulu Hasan Usta çikolatalarının tadı ve kokusu herkesi büyülerken lezzeti de parmakları ısırtıyor. Bolulu Hasan Usta’nın özel yapım çikolatalarında ise herkesin damak zevkine uygun portakal, karamel, vişne, badem, kahve, fındık ve ceviz dolgusu bulunuyor.

Bolulu Hasan Usta’nın bitter, sütlü ve dolgulu çikolataları damakta yavaş yavaş erirken, herkesi farklı hazlara sürüklüyor. Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta çikolataları yeni yılda da mutluluk vermeye devam ediyor.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT