Yeni Yıla, Yeni Başlangıçlara Eşsiz İstanbul Manzarası

Yeni Yıla, Yeni Başlangıçlara Eşsiz İstanbul Manzarası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla, Yeni Başlangıçlara Eşsiz İstanbul Manzarası

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan 212 Restaurant 2017’ya yepyeni deneyim ve lezzetlerle “merhaba” demek ve unutulmaz hatıralar yaratmak isteyen misafirler için özel bir program hazırladı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 13, 2016

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel Yeni Yıla, Yeni Başlangıçlara Eşsiz İstanbul Manzarası Eşliğinde Merhaba Demek İsteyenleri Biraraya Getiriyor

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel, Yeni Zelanda yerlileri olarak bilinen Maori kabilesinin sembolü Koru temalı yılbaşı programları ile yeni yılı özel dokunuşlarla unutulmaz kılıyor.

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in bu seneki yeni yıl teması olan “Koru” büyümeyi, harmoniyi, yeni başlangıçları temsil ediyor. Bu kültürü temsilen hazırlanan dekorasyon öğeleri, kum ve taşlardan oluşturulan yeni yıl dilek havuzu ve Otel’in ödüllü şefleri tarafından Maori mitolojisine uygun olarak hazırlanan yeni yıl menüsü ile yeni yıl sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek bir masala dönüşüyor. Üstelik yılbaşı eğlencesini bırakıp gitmek istemeyenler için de otelin yılbaşına özel konaklama paketleri bulunuyor.

Yeni Yıla Özel Maori Kültüründen Hareketle Hazırlanan Gurme Lezzetler, Canlı Müzik ve Panoramik İstanbul Manzarası Eşliğinde 212 Restaurant’ta

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan 212 Restaurant 2017’ya yepyeni deneyim ve lezzetlerle “merhaba” demek ve unutulmaz hatıralar yaratmak isteyen misafirler için özel bir program hazırladı. Ödüllü şef Arif Madakbaş’ın Yeni Zelanda yerlileri Maori kabilesi tarihinden yola çıkılarak hazırlanan menünün çok özel bir hikayesi var. Maori mitolojisine göre Gök Baba Ranginui ve Toprak Ana Papatuanuku herşeyin atalarıdır. Aralarındaki bağın meyveleri dört adet erkek çocukları onların arasına sıkışmış, karanlık dışında hiçbirşey olmadan yaşamak zorundadırlar. Büyüdükçe bu durumdan kurtulmak için anne ile babalarını zorla ayırma planında karar kılarlar. Kardeşler Savaş Tanrısı Tumatauenga, Orman Tanrısı Tanemahuta, Rüzgar Tanrısı Tawhirimatea ve Deniz Tanrısı Tangaroa’dır. Anne ve babalarını ayırma işini Orman Tanrısı Tanemahuta başarmıştır. Muazzam kudretiyle göğü yerden ayırarak dünyaya ilk ışık huzmesini ve şafağı getirmiştir. Bu ayrıklık ile yıkılan Baba Ranginui, gözyaşlarını kederli yağmur damlaları olarak yeryüzüne yağdırır ve nehirler ile gölleri oluşturur. Çiftin ayrılığının yası bugün bile hissedilmektedir. Ranginui ağlamaya ve yağmurlar yağdırmaya devam eder. Eşi Papatuanuku ise yer sarsıntılarıyla toprağı yarmaya, böylece aralarındaki mesafeyi kaldırıp kavuşmaya çalışır.

Bu ilham verici hikayeden yola çıkarak hazırlanan yeni yıl menüsü birbirinden leziz tatlarla hem misafirleri farklı bir lezzet yolculuğuna çıkaracak hem de hikayesi ile yeni yıl dileklerine ilham verecek. Ranginui ve Papatuanuku’yu simgeleyen başlangıçlarda domates özü, balzamik havyarı ve zeytinyağı tozu ile tütsülenmiş mozzarella yer alıyor. Savaş tanrısı Tumatauenga için hazırlanan ev yapımı somon fume ve deniz tarağına, Tanemahuta için hazırlanan kanlıca mantarı ve keçi peynirli kızarmış risotto eşlik ediyor. Seçimini etten yapan misafirlere ise rüzgar tanrısından ilham alınarak 48 saat pişirilmiş dana kaburga servis ediliyor. Geceyi tatlı bir sonla taçlandırmak için de deniz tanrısını misafirlere leziz bir tazelikle hissettirecek frambuazlı çikolatalı egzotik mus kek servis ediliyor. Tüm bu özel tatlar misafirleri hayal dünyasına ve eğlencenin doruklarına taşıyacak canlı müzik eşliğinde servis edilerek hem müzik hem de lezzet ziyafeti yaşatıyor. Bu masalsı menü kişi başı 400 TL.

70 Metre Yükseklikte Boğaza Nazır Yeni Yıl Partisi Bar 212’de

Bar 212 panoramik Boğaz manzarası, Koru’yu temsil eden özel yapım egzotik kokteylleri ve şık ambiyansıyla yeni yılı ses getirecek bir parti ile karşılamak isteyenler için ideal bir seçim. 2017’e girerken gerçekleştirilecek eşsiz havai fişek ve ışık gösterilerini izlemek isteyenler için en doğru adres olan Bar 212, DJ performansları, leziz atıştırmalıkları ve sürprizleri ile misafirler lezzet, müzik, dans ve eğlence keyfini bir arada yaşama fırsatı buluyor. Yeni yılın ilk saatlerinde eğlence doruğa ulaştığında da sliders, dürüm ve çorba ikramlarıyla gece boyunca enerjiniz hiç tükenmeyecek. Limitsiz yerli ve yabancı içkinin dahil olduğu yılbaşı partisi kişi başı 275 TL’den başlayan fiyatlarla misafirlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT