Yeni Yılı Piola’da Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Piola’da Karşılayın

Dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan 30 şubesi ile İtalya’dan dünyaya açılan en büyük restaurant zincirlerinden biri olan PIOLA, yeni yılda da müdavimlerini İtalyan mutfağıyla buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 30, 2011

30.12.2011

Keyifli ve sıcak ortamıyla fark yaratan PIOLA, Yeni Yılda misafirlerine ev rahatlığı sunuyor.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan 30 şubesi ile İtalya’dan dünyaya açılan en büyük restaurant zincirlerinden biri olan PIOLA, yeni yılda da müdavimlerini İtalyan mutfağıyla buluşturmaya devam ediyor.

Yılbaşı gecesinin karmaşasından uzak bir gece geçirmek istiyorsanız ve hala programınızı yapmadıysanız, sezonunun en iddialı duraklarından biri olan Piola, tadına doyamayacağınız yemekleri ve rahat ortamıyla sizleri ağırlıyor. Bu yılbaşı 2012 gecesi fix menü uygulaması yapmayan Piola, tercih edenlere, sadece geceye özel iç pilav ve ballı kestane eşliğinde sebze püre soslu hindi tabağı sunuyor.

45’in üzerinde farklı pizza seçeneğinin yanı sıra, menüsünde yer alan alternatif yemekleriyle de keyifli anlarınıza eşlik eden Piola, yılın çeşitli zamanlarında birçok sergiye, kitap tanıtımlarına, sosyal ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Piola, en taze yerel ürünleri kullanarak hazırladığı zengin menüsü, şık ve ferah atmosferi, günün yorgunluğunu unutturacak kokteylleri ve kişiselleştirilmiş servisi ile buluşma noktanız olacak.

PIOLA, Esentepe ve Gayrettepe bölgesinde ev ve iş yerlerine servisin yanı sıra, Yemeksepeti’nden siparişini verdiğiniz tüm lezzetleri de kapınıza kadar getiriyor.

PIOLA ile ilgili detaylı bilgiye http://www.facebook.com/piolaistanbul ve www.piola.it adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Point Hotel Barbaros, Yıldız Posta Cad. No: 29 Esentepe İstanbul
Telefon: 0212 337 30 70
Web: www.piola.it

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT