Yeni Yılı The Ritz-Carlton, İstanbul’un Lezzetli Kutlamalarıyla Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı The Ritz-Carlton, İstanbul’un Lezzetli Kutlamalarıyla Karşılayın

The Ritz-Carlton, İstanbul yeni yılı leziz kutlamalarla karşılıyor. Çintemani Restaurant’ın 31 Aralık akşamına özel yılbaşı menüsü, benzersiz bir lezzet deneyimi vaad ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

The Ritz-Carlton, İstanbul yeni yılı leziz kutlamalarla karşılıyor. Çintemani Restaurant’ın 31 Aralık akşamına özel yılbaşı menüsü, benzersiz bir lezzet deneyimi vaad ediyor. Misafirlerine en özel hizmetleri sunmaya devam eden The Ritz-Carlton, İstanbul’un restoranı Çintemani, Şef Ali Ronay ve ekibinin hazırladığı bu özel menüyle yılbaşı gecesini bir lezzet şölenine dönüştürüyor. 31 Aralık akşamındaki bu menüde modern sunumlara sahip çok özel lezzetler yer alıyor. Ayrıca, 1 Ocak 2011 sabahında da Çintemani Restaurant’ta benzersiz bir brunch menüsü de sunuluyor. Bu özel lezzet deneyimlerini kaçırmayın.

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ın 31 Aralık akşamına özel yeni yıl menüsünü keyifli bir müzik ve Boğaz manzarası eşliğinde tadabilirsiniz. Bu özel menü limitsiz yerli içki dahil kişi başı 449 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Yeni yıla uyandıktan sonra lezzetli seçeneklerle hazırlanmış bir brunch’la güne devam etmek ise bu özel zamanların en iyi tamamlayıcısı. The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ta sunulacak olan Yeni Yıl Brunch’ı, 1 Ocak sabahı için en keyifli alternatif. İstanbul’un muhteşem Boğaz manzarası ve canlı piyano dinletisi eşliğinde yapılacak bu brunch’ın fiyatı ise kişi başı 129 TL.

Adres: Süzer Plaza Elmadağ Askerocaği Cad. No: 15 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 334 41 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT