Yenilenen Menüde Vejetaryen Alternatifler

Yenilenen Menüde Vejetaryen Alternatifler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yenilenen Menüde Vejetaryen Alternatifler

İyi yemek ve iyi müzik mottosu ile misafirlerini ilk günden bu yana güçlü menüsü ile ağırlayan The Populist, yeni lezzetleriyle de iddialı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2019

Dinamik ve genç atmosferiyle şehrin sosyalleşme adresi olmaya devam eden The Populist, imza lezzetlerine yenilerini ekleyerek konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Tütsülenmiş tabakları, taş fırın lezzetleri ve craft tatlarla uyumlu eşlikçileriyle misafirlerine keyifli bir tadım deneyimi yaşatan The Populist, yeni tatlarla zenginleşen menüsü ile iyi yemek iddiasını daha da güçlendiriyor.

Yeni lezzetler arasında peynir sos ile servis edilen The Populist Köfte ve isli tadı ile farklı bir lezzet alternatifi sunan Tütsülenmiş Tavuk öne çıkıyor. Son dönemlerin en popüler tatlılarından Yanık Cheescake ise The Populist mutfağının farkı ile misafirler ile buluşuyor.

Vejetaryenlere Müjde
İmza lezzetlerine yenilerini ekleyen The Populist vejetaryen misafirlerini de unutmuyor. The Populist’in favori lezzeti pizzetta, brokoli ve taze mantarın başrolde olduğu Veggie Pizetta’yla tekrar yorumlanarak menüdeki yerini alıyor. Keçi peyniri, ananas, karamelize soğan ve mango sosla hazırlanan Veggie Burger, portakal soslu özel lahana salatası eşliğinde servis ediliyor.

İyi yemeğin adresi The Populist, yepyeni imza lezzetleriyle yaz aylarında şehrin keyfini çıkarmayı isteyen herkesi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT