Yepyeni, Doyumsuz Bir Lezzet: Burger@

Yepyeni, Doyumsuz Bir Lezzet: Burger@

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yepyeni, Doyumsuz Bir Lezzet: Burger@

Burger@, dünya çapında ilgi gören ve en çok tercih edilen lezzetleri Türk damak tadına uyarlayarak hayallerin ötesinde lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 17, 2015

Burgerin en leziz versiyonunu sunarak gerçek burger lezzetini yaşatan Burger@, tüm dünyada ilgi gören ve tadına doyum olmayan enfes soslarıyla damakları çatlatıyor.

Türkiye’nin ilk burger şefi tarafından hayata geçirilen Burger@, dünya çapında ilgi gören ve en çok tercih edilen lezzetleri Türk damak tadına uyarlayarak hayallerin ötesinde lezzetler sunuyor. Günlük hazırlanan yedikçe yedirten taze burger ekmekleri, her ısırışta ağızda eriyen yüzde yüz doğal ve katkısız etleri ile kişiye özel alternatifler sunulan hand-made Burger@ menülerinde, iştahınızın kabarması adına tüm sınırlar zorlanıyor.

Kısa sürede müdavimlerini oluşturan Burger@, 7’den 77’ye karşı koyulamayan doyurucu büyüklükteki Et Burger, Chef’s Special Burger, Tavuk Burger, Steaks ve Çıtır Çıtır menü seçenekleriyle geleneksel burger anlayışına yepyeni bir soluk getirirken, eğlenceli dekorasyonuyla misafirlerine keyifli saatler yaşatıyor. Müşteri sadakatini tüm değerlerinin başında tutan Burger@, müdavim misafirlerini şaşırtacak, özel sürprizlerle karşılıyor.

5 şubesi ile 2013 yılında hizmet vermeye başlayan ve İstanbul’un en güzel noktalarına konumlanan Burger@, başarılı hizmetinden kaynaklanan yoğun ilgiye yenik düşmemek için franchising ile büyüyor. Burger@’ in başarısı, gıda sektöründe yıllardır üst yönetimde bulunan 4 marka kurucusunun toplamda 75 yıllık deneyiminden geliyor.

Özel lezzetlere hayır diyemeyenlerdenseniz damak tadınıza göre seçebileceğiniz, titizlikle hazırlanan, doyurucu büyüklükteki baştan çıkaran lezzetler için Burger@ şubelerine uğramayı unutmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT