Yılbaşı Coşkusu Conrad İstanbul` da Yaşanacak - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Coşkusu Conrad İstanbul` da Yaşanacak - 2011

Yeni yıl gecesi Conrad İstanbul da misafirlerine ayrıcalıklı kutlama alternatifleri sunuyor. Balo Salonu’nda canlı orkestra ve DJ eşliğinde açık büfe ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yılbaşı balosu kişi başı 250TL’ye sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Yeni yıl gecesi Conrad İstanbul da misafirlerine ayrıcalıklı kutlama alternatifleri sunuyor. Balo Salonu’nda canlı orkestra ve DJ eşliğinde açık büfe ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yılbaşı balosu kişi başı 250TL’ye sunuluyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz’ın eşsiz manzaraları ile otelin 14.katında yer alan Summit Bar’da canlı DJ performansı eşliğinde iki yabancı içecek, kanepeler ve sabah çorba servisi yapılacak Yeni Yıl Partisi’nin fiyatı ise kişi başı 150 TL .

Ayrıca, Conrad İstanbul, Noel günü ve gecesi de misafirlerin ağırlıyor. 24 Aralık akşamı set menü ve 25 Aralık’ta öğle ve akşam yemekleri ile Monet Restaurant’ta sunulacak olan Noel Büfesi bir adet köpüklü şarap dahil kişi başı 69 TL’ye sunuluyor. Canlı piyano eşliğindeki Noel Yemeği, 0-6 yaş grubundaki çocuklar için ücretsiz; 6-12 yaşındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirimli olacak. Monet Restaurant’dan evlerine sipariş vermek isteyenler için ise; hindi, özel Noel pastası ve Noel kurabiyelerinin yer aldığı bir take-away menü de hizmetinizde.

Adres: Cihannüma Cad. Saray Mah. No:5 34353 Beşiktaş - İstanbul
Telefon: 0212 310 25 25
Faks: 0212 259 66 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT